- הוסף לסימניות
איזה סוג לכלוך? אבק? נסורת?ברור שזה מלכלך קצת אבל לא כמו לכלוך של בניה.
איזה סוג לכלוך? אבק? נסורת?ברור שזה מלכלך קצת אבל לא כמו לכלוך של בניה.
כל קידוח בקרמיקה עושה קצת אבק, נקודתי במקום, אבל יש לכלוך.איזה סוג לכלוך? אבק? נסורת?
כןאיזה סוג לכלוך? אבק?
אם יש קידוחים בעץ....נסורת?
עמוד מבטון? בטוח שהבניין לא נשען עליו? אפשר תמונה?יש לי חתיכה של קיר שאני רוצה להוריד (הבנין לא נשען עליו)
זה כעין עמוד עד גובה מטר ואני רוצה לעשות אותו בגובה 90 ס"מ
אורך 60 ס"מ עומק 20 ס"מ
אפשר לעשות את זה עם איזמל ופטיש?
בטוח שהבנין לא נשען עליועמוד מבטון? בטוח שהבניין לא נשען עליו? אפשר תמונה?
למה לעשות עם אזמל ופטיש ולא עם פטישון?
בפרט שאתה @סבא ישראל ...
בנייה קלה היא שיטת בנייה המשתמשת בחומרים קלים וטכניקות מתועשות להקמת מבנים במהירות וביעילות, תוך חיסכון בעלויות וזמן. היא נפוצה בישראל לבניית בתים פרטיים, תוספות מבנים, מבנים ניידים ומבנים תעשייתיים. להלן מידע מפורט בנושא:אודה לכל מידע בנושא בנייה קלה
בבנין שלי עשו את זהשלום, אנחנו חושבים לבנות.
אנחנו גרים בקומת כניסה עם קצת גובה (כחצי קומה) במודיעין עילית. יש חצר של כ90מ'.
בגדול חשבתי לחפור את החצר ולעשות שם 2 יחידות דיור (פחות מאווררות) או שטח לחנות (או 2 חנויות)
ולהוסיף חדר לדירה שלי (יחידת הורים) על חשבון החצר. להרחיב סלון ולרצף את החצר.
מעונינת לשמוע מאנשים שעשו את זה במודיעין עילית. עד כמה זה כדאי. כמה כאב ראש. סדר גודל של עלויות. מאיפה ניתן למצוא מימון. (משערת שזה עולה הרבה). יש גם כמה פתחי ביוב בחצר. שעוני מים ליד הגדר. בזק וכו ליד הגדר
האם זה סיפור מורכב שכדאי לותר עליו מראש?
תלוי בכל מקרה לגופו.אשמח לחוות דעת לגבי בנין חדש הרבה קומות אני מעוניינת להרחיב את הדירה על חשבון המרפסת, אבל בשביל זה אני אצטרך להוריד קיר חיצוני של הבנין שמפריד בין הדירה למרפסת, עובי הקיר הוא 30 ס"מ האם יש אפשרות להוריד אותו? שלחתי את התוכנית קונסטרוקציה וברזל למהנדס וכתב לי שאין סיכוי...
מישהוא אחר אמר לי שאין קיר שאי אפשר להוריד השאלה מה החיזוק שצריך לשים
האם באמת אין סיכוי להוריד קיר כזה אפילו בתוספת חיזוק של קורה או משהוא כזה??
תודה!
אכן יש קירות שא"א להוריד או שחלק מהם לא ניתן להורדה מבחינה תכנונית גם אם אפשר לתת להם חלופה הנדסית.אשמח לחוות דעת לגבי בנין חדש הרבה קומות אני מעוניינת להרחיב את הדירה על חשבון המרפסת, אבל בשביל זה אני אצטרך להוריד קיר חיצוני של הבנין שמפריד בין הדירה למרפסת, עובי הקיר הוא 30 ס"מ האם יש אפשרות להוריד אותו? שלחתי את התוכנית קונסטרוקציה וברזל למהנדס וכתב לי שאין סיכוי...
מישהוא אחר אמר לי שאין קיר שאי אפשר להוריד השאלה מה החיזוק שצריך לשים
האם באמת אין סיכוי להוריד קיר כזה אפילו בתוספת חיזוק של קורה או משהוא כזה??
תודה!
תלוי עיר..שלום
מתכנן להרחיב דירה על חשבון מרפסת
מה העלות של סגירת מרפסת רוצה לעשות יציקה ולבנות על היציקה(הדירה בקומה העליונה)
מרפסת בסביבות ה37 מ"ר
מה האופציות האחרות יותר זלות
בתודה מראש
תודה על התגובה
עיר - בית שמש
קומה - 7
כרגע אין לי תוכניות מהנדס
אשמח לשמוע מה האופציות
תודה על המענה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים