מידע שימושי כמה באמת נשלם על חריגה בדקות שיחה בזמן הקורנה

• הוסף לסימניות
מצורף קובץ החלטה של משרד התקשורת מיום 07/04/2020 בנושא חריגת יתר בדקות שיחה בתקופת הקורונה

ההסבר של ההחלטה הוא ככה
אם אני משלם 30 ש"ח לחברת התקשורת על קו הסלולר עבור 5000 דקות שיחה בחודש
ובהסכם כתוב שאני ישלם על כל דקת חריגה מעל ה5000 דקות 50 אגורות בנוסף ל30 ש"ח
אם אני אדבר עד 5059 דקות אני ישלם רק 59.5
(30 ש"ח על ה5000 דקות ועוד 50 אגורות על כל דקת שיחה שזה תוספת של 29.5 ש"ח 59 (דקות חריגה) כפול 50 אגורות סה"כ 29.5)
אבל אם חרגתי בסכום הדקות באופן שהייתי צריך לשלם על החריגה יותר מכפול מסכום הבסיס דהיינו יותר מ60 ש"ח
למשל אם דיברתי 6000 דקות אז אני לא משלם תוספת של 500 ש"ח עבור 1000 (דקות חריגה) כפול 50 אגורות שזה 500 ש"ח נוספים חוץ מה30 ש"ח
רק אני יחוייב בכפול מסכום החיוב המקורי שזה 30 ש"ח ואז אני ישלם 60 ש"ח בתוספת עמלה של 24.7 ש"ח סה"כ 84.7 ש"ח
(זה דוגמה בסיסית לפי חישוב קליל שתואם לחברת פרטנר שכל אחד יחשב כמה הוא ישלם בחברה שלו)
ולכן אם חרגתם מהתוכנית שלכם בסכום דקות ששוה יותר מהסכום הבסיסי אתם יכולים לדבר כאוות נפשכם עד סכום כפול מתוכנית הדקות הבסיסי שיש בתוכנית שלכם ותחוייבו באותו סכום לא משנה אם חרגתם ב1000 דקות או ב4500 דקות תמיד תשלמו את אותו סכום, פעמיים את הסכום הבסיסי + עמלה של 24.7

קבצים מצורפים

• החלטת משרד התקשורת לתשלום עבור דקות נוספות בתקופת הקורונה.pdf
    KB 59.7 · צפיות: 99
  • הוסף לסימניות
כדאי לבדוק בתוך החברה תוכנית של דקות מורחבות יותר, אני עברתי בפרטנר מ-5000 דק' ל-9000 בהוספה של 6 ש"ח בלבד [בעיקרון זה 10, אך אם מעבירים 2 מכשירים או יותר יש הנחה של 4 ש"ח לכל מכשיר].

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק בתוך החברה תוכנית של דקות מורחבות יותר, אני עברתי בפרטנר מ-5000 דק' ל-9000 בהוספה של 6 ש"ח בלבד [בעיקרון זה 10, אך אם מעבירים 2 מכשירים או יותר יש הנחה של 4 ש"ח לכל מכשיר].
יותר מדויק: 35.9 ש"ח לקו במקום 39.9 ש"ח (בשדרוג שני קוים ויותר.)

• הוסף לסימניות
יש קו שניתן לבדוק כמה דקות נוצלו? רמי לוי ואורנג

• הוסף לסימניות
זה ממש מוזר אני בחברת פלאפון ושאלנו אותם על הדבר הזה והם אמרו שאצלם הם מוסיפים עוד 500 דקות ובייננו כמב זה מספיק
יש לי רק 3000 דקות זה הכי הרבה אצלם ועכשיו זה נגמר מהר
משהו יודע אם בהוט יש להם את זה גם?
בטלפון של בית

• הוסף לסימניות
לקוחות סלקום?? כנסו לכאן!

• הוסף לסימניות
אני בגולן. בברור מולם בטלפון ההסכם של חיוב על חבילה נוספת היה בתוקף רק עד 27/3.
אין אפשרות להגדיל את החבילה. רק להחליף חבילה עם עלות מעבר של 25 ש"ח לכל קו.
וזה בזמן שיש לי חבילה מצויינת של 17 ש"ח למשך שנתיים.

• הוסף לסימניות
אני בגולן. בברור מולם בטלפון ההסכם של חיוב על חבילה נוספת היה בתוקף רק עד 27/3.
אין אפשרות להגדיל את החבילה. רק להחליף חבילה עם עלות מעבר של 25 ש"ח לכל קו.
וזה בזמן שיש לי חבילה מצויינת של 17 ש"ח למשך שנתיים.
תקראו את צו ההחלטה של משרד התקשורת הצו יצא רק ב07/04 ותוקפו עד 06/05
אם גולן אמרו אחרת זה הטעיה מכוונת ופשוט תתלוננו למשרד התקשורת בקישור הזה
https://forms.gov.il/globaldata/get...?formType=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>#

• הוסף לסימניות
באמת מוזר כי דיברתי השבוע עם כמה נציגים בגולן והם טענו שהחוק כבר לא בתוקף.
תודה אני אבדוק שוב עם הנתונים

• הוסף לסימניות
בקו של הבת היתה חריגה של 2000 דק',
מנציג פרטנר אנחנו נחויב בסכום של 0.48 אג',הבנתם,אנו נצטרך לשלם קרוב ל1000 ש"ח על החריגה.מטורף לגמרי
לרגע לא חשבנו לבדוק דק' שיחה בתקופה הזאת.
לא יודעים מה לעשות????

• הוסף לסימניות
מה עם החוק הזה?
חרגתם מכמות הדקות? לא תשלמו הרבה יותר
לאחר פעילות ח”כ אורי מקלב – חסכון של אלפי שקלים לצרכני הסלולר עקב משבר הקורונה: חריגה מכמות דקות השיחה בחבילות “ללא הגבלה” תחויב בעלות חבילה נוספת בלבד •
גם במקרה של חריגה שמעבר לחבילה נוספת, זו תחוייב אף היא במחיר של חבילה (שלישית) נוספת בלבד
בשורה וחסכון של מאות שקלים: לאחר פניית ח”כ אורי מקלב אל שר התקשורת, הכריע השר כי חריגה ממספר הדקות בחבילות הסלולר “ללא הגבלה” בתוקפת משבר הקורונה תחוייב בעלות חבילה נוספת ובתוספת של 24.7 ש”ח בלבד, זאת לאחר שימוע שהתקיים במשרד התקשורת לחברות התקשורת בשבוע האחרון.
כבר בתחילת השבוע שעבר הודיע כזכור שר התקשורת דוד אמסלם לחבר הכנסת אורי מקלב כי יפעיל את סמכותו ומשרדו יחל בשימוע לחברות הסלולר והתקשורת כדי לקבוע תעריף נמוך לחריגות מדקות השיחה המותרות בחבילות התקשורת. מדובר בהליך מיוחד אשר נעשה לאור שעת החירום בעת משבר הקורונה כאשר רבים משתמשים בדקות השיחה הרבה מעבר לממוצע הרגיל בעת שגרה
“לא אוכל לחיות במצב בו משפחות עושות שימוש במכשירי הטלפון השונים תוך עלויות גבוהות של אלפי שקלים ערב חג הפסח”, אמר שר התקשורת דוד אמסלם לח”כ מקלב שפנה אליו בנושא עם פרוץ הנגיף בארץ.
יוסבר כי כיום, צרכן אשר חורג מסך דקות השיחה המותרות לו בחבילת הדקות ‘ללא הגבלה’ מחויב בתעריף שיחה שאינו מידתי ועשוי להגיע אף לאלפי שקלים בשקלול הכולל,
חבר הכנסת מקלב כאמור פנה מיידית עם התפרצות נגיף הקורונה לשר התקשורת ולמנכ”לי חברות התקשורת והסלולר ואמר כי “לאור מצב החירום בו משפחות רבות, קשישים ואף תלמידי בתי הספר וחידרים שעברו למתכנות לימוד טלפונית מבצעים שיחות רבות מעבר לממוצע שבשגרה לא יתכן כי ישלמו אלפי שקלים עבור שימוש בחבילות ‘ללא הגבלה'”, כתב מקלב.
כאמור, ולאחר שימוע שקיים שר התקשורת ולאחר לחצים רבים אשר הפעילו בלשכתו של חבר הכנסת אורי מקלב
הכריע שר התקשורת דוד אמסלם כי חריגה מהגבלת דקות השיחה תחויב בעלות של חבילה נוספת ובתשלום נוסף של 24.7 שקלים בלבד.
יצויין כי אם הצרכן חרג אף מעבר למגבלת שתי חבילות – הוא יחויב בעלות של חבילה נוספת, ובתוספת נוספת של 24.7 שקלים בלבד, זאת במקום מאות ואף אלפי שקלים על פי המצב הקיים בו כל דקת חריגה מחוייבת בחצי ש”ח לדקת שיחה.

• הוסף לסימניות
קראתי עכשיו את המאמר הזה.אנו מקוים שזה מה שבאמת יהיה ולא יחייבו אותנו .פשוט אתמול הענין הזה
עשה לנו רע לגמרי,
מי יכול להוציא עכשיו 1000 ש"ח על שטויות שכאלו,מה גם,שבאמת לא אחזנו את המצב ,מי בודק בימים רגילים דקות שיחה.
הלוואי,זה יקל עלינו לגמרי

• הוסף לסימניות
מה עם החוק הזה?
חרגתם מכמות הדקות? לא תשלמו הרבה יותר
לאחר פעילות ח”כ אורי מקלב – חסכון של אלפי שקלים לצרכני הסלולר עקב משבר הקורונה: חריגה מכמות דקות השיחה בחבילות “ללא הגבלה” תחויב בעלות חבילה נוספת בלבד •
גם במקרה של חריגה שמעבר לחבילה נוספת, זו תחוייב אף היא במחיר של חבילה (שלישית) נוספת בלבד
בשורה וחסכון של מאות שקלים: לאחר פניית ח”כ אורי מקלב אל שר התקשורת, הכריע השר כי חריגה ממספר הדקות בחבילות הסלולר “ללא הגבלה” בתוקפת משבר הקורונה תחוייב בעלות חבילה נוספת ובתוספת של 24.7 ש”ח בלבד, זאת לאחר שימוע שהתקיים במשרד התקשורת לחברות התקשורת בשבוע האחרון.
כבר בתחילת השבוע שעבר הודיע כזכור שר התקשורת דוד אמסלם לחבר הכנסת אורי מקלב כי יפעיל את סמכותו ומשרדו יחל בשימוע לחברות הסלולר והתקשורת כדי לקבוע תעריף נמוך לחריגות מדקות השיחה המותרות בחבילות התקשורת. מדובר בהליך מיוחד אשר נעשה לאור שעת החירום בעת משבר הקורונה כאשר רבים משתמשים בדקות השיחה הרבה מעבר לממוצע הרגיל בעת שגרה
“לא אוכל לחיות במצב בו משפחות עושות שימוש במכשירי הטלפון השונים תוך עלויות גבוהות של אלפי שקלים ערב חג הפסח”, אמר שר התקשורת דוד אמסלם לח”כ מקלב שפנה אליו בנושא עם פרוץ הנגיף בארץ.
יוסבר כי כיום, צרכן אשר חורג מסך דקות השיחה המותרות לו בחבילת הדקות ‘ללא הגבלה’ מחויב בתעריף שיחה שאינו מידתי ועשוי להגיע אף לאלפי שקלים בשקלול הכולל,
חבר הכנסת מקלב כאמור פנה מיידית עם התפרצות נגיף הקורונה לשר התקשורת ולמנכ”לי חברות התקשורת והסלולר ואמר כי “לאור מצב החירום בו משפחות רבות, קשישים ואף תלמידי בתי הספר וחידרים שעברו למתכנות לימוד טלפונית מבצעים שיחות רבות מעבר לממוצע שבשגרה לא יתכן כי ישלמו אלפי שקלים עבור שימוש בחבילות ‘ללא הגבלה'”, כתב מקלב.
כאמור, ולאחר שימוע שקיים שר התקשורת ולאחר לחצים רבים אשר הפעילו בלשכתו של חבר הכנסת אורי מקלב
הכריע שר התקשורת דוד אמסלם כי חריגה מהגבלת דקות השיחה תחויב בעלות של חבילה נוספת ובתשלום נוסף של 24.7 שקלים בלבד.
יצויין כי אם הצרכן חרג אף מעבר למגבלת שתי חבילות – הוא יחויב בעלות של חבילה נוספת, ובתוספת נוספת של 24.7 שקלים בלבד, זאת במקום מאות ואף אלפי שקלים על פי המצב הקיים בו כל דקת חריגה מחוייבת בחצי ש”ח לדקת שיחה.

קבצים מצורפים

• תשלום עבור דקות חורגות.pdf
    KB 58.2 · צפיות: 60
  • החלטת משרד התקשורת.pdf
    KB 495 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
אם גולן אמרו אחרת זה הטעיה מכוונת ופשוט תתלוננו למשרד התקשורת בקישור הזה
https://forms.gov.il/globaldata/get...?formType=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>#
שלחתי להם מייל עם הקובץ שצרפת. מחכה לתגובתם.

• הוסף לסימניות
חריגה בנייח/בזק מה דינה?
כרגע לפי התעריף הרגיל של 18 אגורות לדקה על כל חריגה מהתוכנית
אבל משרד התקשורת הוציא הודעה שהוא הולך לעשות תקנות גם לנייחים צריך לעקוב אחרי ההחלטות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה