כמה משלמים על תשתית של בזק?

• הוסף לסימניות
אני גר במודיעין עילית ואין לנו תשתית HOT שאפשר לאיים עליהם, באמת שלא עשיתי משהו מיוחד, אולי פשוט כשמתקשרים למוקד ולוחצים "לקוחות עסקיים -2", כנראה שזה אחרת.

• הוסף לסימניות
רק אני משלמת 80 ש"ח ל5 מגה??? והאם באמת יש אפשרות להוריד את הקו קל כי דיברתי איתם והם מתעקשים שא"א?

• הוסף לסימניות
בדיוק אתמול התקשרתי לברר על משהו על החשבונית, ועד עכשיו שלמתי 80 ש"ח ל-1.5 מגה.
אז שדרגו לי ל-10 מגה ב-89 ש"ח.
איך אפשר להוזיל יותר מזה?

• הוסף לסימניות
השבוע סגרתי איתם על 10 מגה ב79

• הוסף לסימניות
אני משלם 80 ל-10 מגה.
לגבי קו קל ניתן להוריד עפ"י הנחיות משרד התקשורת מלפני בערך חצי שנה.

• הוסף לסימניות
דברתי עכשיו עם שמור לקחות
הם לא מסכימים על פחות מ79 ש"ח ל5 מגה
איימתי על התנתקות וכו' וכלום לא עזר

אשמח לשמוע ממתי המשלמים 55/45/65 ש"ח משלמים זאת
בשימור לקוחות הוא טען לי שמ7/11/2012 המחירים בבזק השתנו
לפני כן היה מצב למחירים כאלו, אבל היום אין מצב
icon9.gif

(חוץ מלקוחות חדשים שניתן להשיג ב55 ש"ח + דמי התקנה)

יש לי עוד מה לעשות בנושא, או להתייאש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה