נכתב ע"י OR_Design;1461711:איקאה
120 שקל נראה לי
מעולה ונח
נכתב ע"י dem;1461716:אני מוכרת כסא צ'יקו יד שניה אם זה מעניין אותך.
כסא מעולה!!! רחב ונוח. תופס די הרבה מקום.
נכתב ע"י סתם;1461769:כתר
קצת תופס מקום, מגש נשלף
יש כמה שלבים בגובה
אבל איכותי חזק, קל לניקוי מתחת לטוש ואקנומיקה
הכל פלסטיק ולא מחליד
יש לי שלוש שנים נראה כמו חדש אחרי שתי ילדים
נכתב ע"י OR_Design;1461811:מתפרק ממש מעולה!
נכתב ע"י קו נקודה;1461835:אם מדברים על בעיה של מקום, כסא שמתלבש על כסא הוא פתרון מצוין וזול מאוד (כ- 80 ש"ח).
תופס מקום אחסון מזערי.
במצב פתוח תופס מקום של כסא רגיל.
יש לי אחד שמשמש כרגע את בני הרביעי והוא מעולה, מתנקה ומתפרק בקלות.
נכתב ע"י פייגוש;1461855:לי יש את של איקאה, קניתי אותו ב 65 ש"ח(!!!)
הוא פשוט מדהים!!!! לא יכולתי לאחל לעצמי כסא יותר טוב, דבר ראשון קטן ולא טופס כמעט מקום
הוא רחיץ, ברגעים את מנקה אותו והוא חדש, שלא כמו המרופדים למיניהם שמלאים תוך שבועיים בכתמי שמן, עוף מרק, גבינה וכו', מתפרק בשניות, (הוא נכנס לי למזוודה...)
והמעלה העיקרית שלו היא- שהוא בגובה השולחן, את יכולה להוציא את השולחן של הכיסא, והילד יושב ליד השולחן כמו כולם באותו גובה, את לא צריכה להרקיע עם כל כפית לשחקים בשביל להכניס לו לפה, הוא לידך באותו גובה וזה אדיר!!!!!!!!!!
ממליצה מאד!!!
נכתב ע"י סתם;1461769:כתר
קצת תופס מקום, מגש נשלף
יש כמה שלבים בגובה
אבל איכותי חזק, קל לניקוי מתחת לטוש ואקנומיקה
הכל פלסטיק ולא מחליד
יש לי שלוש שנים נראה כמו חדש אחרי שתי ילדים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים