גם אני מעוניינת לראותנכתב ע"י ilana;508789:מי שבכל זאת רוצה לראות קליפ לבת מצוה שהכנתי ולתת לי חוות דעת ולומר לי אם הוא שווה 600 ש''ח או יותר שיתן לי את המייל שלו ואני אשלח לו.
נכתב ע"י ilana;509478:דווקא הייתי באותה בת מצווה ובעת הקרנת הקליפ כולם שמחו ומחאו כפיים ורובם אפילו ממש בכו בקטע של האמא והילדה. ולעניות דעתי זה מה שחשוב ראיתי גם את הקליפ של פופקו הוא ערוך יפה אבל ממש סליחה שאני אומרת קצת משעמם תחשבו שהקהל יושב באולם והוא רואה רק אלבום עם תמונות ולמה קוראים לי שירה?פופקו זה ממש בלי להעליב אתה ממש מקצועי ביותר ובתיק עבודות שלך ראיתי דברים הרבה יותר יפים.
נכתב ע"י צמרת;509389:סוף סוף הצלחתי להוריד
יפה מאוד!
בהתחשב בעובדה שזה נעשה בלילה אחד....
בנוגע לתסריט, השקעה חבל"ז זה גם העבודה שלך?
אתה עושה את הפרסומות של הדברות? כי זה די חופף לסגנון שלך, אם כן מדהים!
נכתב ע"י ilana;509571:אבל בתכלס אם היית נמצאת באולם ומקרינים את הקליפ את רוצה לראות משהו משמח ומעניין לדעתי כשיושבים ורואים אלבום תמונות ואחרי דקה שוב פעם עוד אלבום זה משעמם נורא ונגיד את האמת כשאורחים יושבים וצופים בקליפ זה ממש לא מעניין אותם הפונטים.
כמו שאמרתי הפונטים יכולים להראות מצויין אבל הסרט משעמם.
נכתב ע"י mishehoo;509577:שאלתי כבר ואני שואלת שוב, מה זה תסריט? שיש מבנה לסרט? "לסיפור שמסופר בו" ולא סתם אוסף קטעים נחמד מפה ומשם?
נכתב ע"י ilana;509590:אז בקיצור אתם אומרים שיש לי עוד הרבה מה ללמוד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים