כרגיל מכיוון שאתם לא נוהגים להעלות חומרים -אני מעלה :P

• הוסף לסימניות
לי לקח כ-7 דקות...

• הוסף לסימניות
גמלי לקח ככה.
זה תלוי בזמנים, בלילה זה יותר מהר, וכן בבוקר מוקדם.

• הוסף לסימניות
את הסרט לא הצלחתי עדיין להוריד.
אנסה בלילה.

בענין תמחור.
מנסיוני- אנשים אוהבים לשלם!
ומי שלא, בד"כ מביא חומר לעבודות בהתאם.
אל תמכרו את עצמכם בזול.

אילנה-
עריכה וידאו, זה לא כמו מכירות, שאם לא תרוויחי 50% על המוצר, עדיף לפחות 10%
בעריכה, זה שעות שאת עובדת, ו- Time is money

• הוסף לסימניות
אתם ממש לא מבינים אותי

אני לא מפורסמת כמוכם ואין לי קליינטים כל שני וחמישי מי שמגיע אליי זה רק מי שמכיר אותי.אני לא גרה באיזור אי אי אי ומה אני אגיד לכם אנשים חושבים שזה בחינם ובסוף תמיד יוצא שאני מתחשבת אבל אני בטוחה שאם אני אעיז לומר מחירים כמו שאני רואה פה כולם יברחו. ודרך אגב פופקו יכול לשלוח את המייל שלך הייתי רוצה לקבל גם חוות דעת ממך.

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ראיתי את הסרט שלך, הוא לא שווה יותר מ-600 שקל, את משתמשת בהרבה לופים ואפקטים יפים מאוד אך אין צורה למהלך הסרט, את חייבת ללמוד תסריט בסיסי או משהו כזה.
בהצלחה בכ"א.

• הוסף לסימניות
סוף סוף הצלחתי להוריד
יפה מאוד!
בהתחשב בעובדה שזה נעשה בלילה אחד....
בנוגע לתסריט, השקעה חבל"ז זה גם העבודה שלך?

אתה עושה את הפרסומות של הדברות? כי זה די חופף לסגנון שלך, אם כן מדהים!

• הוסף לסימניות
לגבי הסרט של אילנה- הוא נחמד מאד ומעניין, אך גם לדעתי הוא לא שווה יותר מ- 600 ש"ח,
יכול להיות שהם נהנו מאד מהאפקטים- אך אין בזה הרבה מעבר...
2 דברים קטנים שקצת הפריעו לי- בכמה מקומות הילדה בסרט נראית מוארכת מדי, בלי פרופורציה וכן- הפונט בסרט הוא מדי פשוט וברירת מחדלי...
באיזה תוכנה זה נערך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ilana;508789:
מי שבכל זאת רוצה לראות קליפ לבת מצוה שהכנתי ולתת לי חוות דעת ולומר לי אם הוא שווה 600 ש''ח או יותר שיתן לי את המייל שלו ואני אשלח לו.
גם אני מעוניינת לראות
<TABLE style="WIDTH: 268pt; BORDER-COLLAPSE: collapse" dir=rtl border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=357><COLGROUP><COL style="WIDTH: 148pt; mso-width-source: userset; mso-width-alt: 6304" width=197><COL style="WIDTH: 120pt; mso-width-source: userset; mso-width-alt: 5120" width=160><TBODY><TR style="HEIGHT: 22.15pt; mso-height-source: userset" height=29><TD style="BORDER-BOTTOM: #f0f0f0; BORDER-LEFT: #f0f0f0; BACKGROUND-COLOR: transparent; WIDTH: 268pt; HEIGHT: 22.15pt; BORDER-TOP: #f0f0f0; BORDER-RIGHT: #f0f0f0" dir=ltr height=29 width=357 colSpan=2 align=left><לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי></TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE style="WIDTH: 336pt; BORDER-COLLAPSE: collapse" dir=rtl border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=447><COLGROUP><COL style="WIDTH: 190pt; mso-width-source: userset; mso-width-alt: 8096" width=253><COL style="WIDTH: 146pt; mso-width-source: userset; mso-width-alt: 6208" width=194><TBODY><TR style="HEIGHT: 27.75pt; mso-height-source: userset" height=37><TD style="BORDER-BOTTOM: windowtext 2pt double; BORDER-LEFT: #f0f0f0; BACKGROUND-COLOR: aqua; WIDTH: 336pt; HEIGHT: 27.75pt; BORDER-TOP: #f0f0f0; BORDER-RIGHT: windowtext 1pt solid" dir=ltr class=xl66 height=37 width=447 colSpan=2></TD></TR></TBODY></TABLE>

• הוסף לסימניות
דווקא הייתי באותה בת מצווה ובעת הקרנת הקליפ כולם שמחו ומחאו כפיים ורובם אפילו ממש בכו בקטע של האמא והילדה. ולעניות דעתי זה מה שחשוב ראיתי גם את הקליפ של פופקו הוא ערוך יפה אבל ממש סליחה שאני אומרת קצת משעמם תחשבו שהקהל יושב באולם והוא רואה רק אלבום עם תמונות ולמה קוראים לי שירה?פופקו זה ממש בלי להעליב אתה ממש מקצועי ביותר ובתיק עבודות שלך ראיתי דברים הרבה יותר יפים.

• הוסף לסימניות
בעני אם את גם הסרטת וגם ערכת היית צריכה לקחת יותר.
אבל באמת יש בסרט משהו שגורם לו להיראות קצת מיושן. אולי כמו שאמרו הפונטים, וזה שאין סגנון אחיד בסרט, למשל אצל פופקו הכיתוב באמצע הופיע תמיד באותו הסגנון, הברכות בסוף גם עם אותו אפקט, והאלבום מלווה את כל הסרט.
עומס האפקטים והרקעים מלהיב אולי כאלה שממש אין להם מושג בעריכה. אבל כאלה שרוצים סרט חדשני זה לא ידבר אליהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ilana;509478:
דווקא הייתי באותה בת מצווה ובעת הקרנת הקליפ כולם שמחו ומחאו כפיים ורובם אפילו ממש בכו בקטע של האמא והילדה. ולעניות דעתי זה מה שחשוב ראיתי גם את הקליפ של פופקו הוא ערוך יפה אבל ממש סליחה שאני אומרת קצת משעמם תחשבו שהקהל יושב באולם והוא רואה רק אלבום עם תמונות ולמה קוראים לי שירה?פופקו זה ממש בלי להעליב אתה ממש מקצועי ביותר ובתיק עבודות שלך ראיתי דברים הרבה יותר יפים.

קודם כל ההערות נכונות, אך אל לנו לשכוח שאנו עושים את הקליפ עבור לקוח, ואם הוא מבקש שייראו את האלבום של הילדה במשך 5 דקות לפחות מכיוון שקרובי המשפחה אוהבים לראות את הילדה בגיל קטן, ובסוף התפשרנו על 3 דקות, וכן התוכן של הסרט למה קוראים לה שירה, זה דרישת הלקוח ונחתך מהאורך של הראיונות 70 אחוז, אם תבחיני טוב תראי שזה אחד הסרטים היפים שלי- ככה לפחות אמרתי ללקוחה, אבל אני באמת חושב ככה.

בבת מצווה הקרובי משפחה באמת נהנים לראות את הילדה מאז שהיא קטנה עד היום כי זה מצחיק ומעניין (למי שמכיר אותה כמובן), מה שצריך שזה לא יימשוך מידיי, ויהיה בטוב טעם.

קשה לי לדבר על שלי, וזה שהלקוחה התקשרה ואמרה שכולם התלהבו וכו', זה לא ראיה בעיניי כי הם לא מבינים כל כך, אבל מאוד חשוב לי שתדעי את ההבדל, בין מה שעשית למה שאני עשיתי, בשביל שתסתכלי על הדברים באופן שונה, אפילו שאני מנוע באופן אישי לדבר על כך.

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
אבל בתכלס אם היית נמצאת באולם ומקרינים את הקליפ את רוצה לראות משהו משמח ומעניין לדעתי כשיושבים ורואים אלבום תמונות ואחרי דקה שוב פעם עוד אלבום זה משעמם נורא ונגיד את האמת כשאורחים יושבים וצופים בקליפ זה ממש לא מעניין אותם הפונטים.
כמו שאמרתי הפונטים יכולים להראות מצויין אבל הסרט משעמם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;509389:
סוף סוף הצלחתי להוריד
יפה מאוד!
בהתחשב בעובדה שזה נעשה בלילה אחד....
בנוגע לתסריט, השקעה חבל"ז זה גם העבודה שלך?

אתה עושה את הפרסומות של הדברות? כי זה די חופף לסגנון שלך, אם כן מדהים!

זה לילה ארוך, 7 שעות בערך.
התסריט עבודה שלי ואני שמח שמישהו זיהה שיש כאן תסריט בכלל, דווקא שאנשים רגילים לא מזהים זה אומר שהתסריט זורם וזה מצויין, אבל כאן העורכים חייבים לראות את זה באופן שונה -לענ"ד לפחות.
מה שכן הצילום זה שלה על פי הוראות שלי כדי לשמור על התקציב.

לגבי הפרסומות של הידברות אינני עושה אותן- אך אני שמח שהם יפות.:)

• הוסף לסימניות
לא חושבת, כשאנשים רואים סרט איכותי וערוך ברמה, הם מתלהבים אע"פ שקשה להם להגדיר מי מה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ilana;509571:
אבל בתכלס אם היית נמצאת באולם ומקרינים את הקליפ את רוצה לראות משהו משמח ומעניין לדעתי כשיושבים ורואים אלבום תמונות ואחרי דקה שוב פעם עוד אלבום זה משעמם נורא ונגיד את האמת כשאורחים יושבים וצופים בקליפ זה ממש לא מעניין אותם הפונטים.
כמו שאמרתי הפונטים יכולים להראות מצויין אבל הסרט משעמם.

דווקא הם ביקשו (וגם ראו) את זה 3 פעמיים!, ככה הלקוחה סיפרה לי אתמול בערב.

את לא יודעת כמה שהפונטים מעניינים אותם, בתת מודע זה גורם להם ליופי של הסרט, בלי שהם מבינים למה זה היה יפה ונעים.

• הוסף לסימניות
שאלתי כבר ואני שואלת שוב, מה זה תסריט? שיש מבנה לסרט? "לסיפור שמסופר בו" ולא סתם אוסף קטעים נחמד מפה ומשם?

• הוסף לסימניות
אז בקיצור אתם אומרים שיש לי עוד הרבה מה ללמוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;509577:
שאלתי כבר ואני שואלת שוב, מה זה תסריט? שיש מבנה לסרט? "לסיפור שמסופר בו" ולא סתם אוסף קטעים נחמד מפה ומשם?

תסריט זה בעצם הסיפור של הסרט במילים, כלומר שיש סיפור ולפעמים גם עלילה בסרט.
ולא סתם קטעים אפילו יפים אך אין עמוד שידרה סיפורי בינהם.

נכתב ע"י ilana;509590:
אז בקיצור אתם אומרים שיש לי עוד הרבה מה ללמוד?

מה זה ללא כיף? תחשבי לאיזה רמה את עוד יכולה להגיע, את רק בתחילת הדרך וככל שתלמדי תוציאי דברים יותר טובים, ואת עוד שנה שנתיים לא תאמיני למה שיצא ממך היום.
בואי נגיד שעשית 15 אחוז מכלל הלימודים - אני ממש אוהב ללמוד ולדעת דברים חדשים, מקווה שגם את...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה