נכתב ע"י mishehoo;509598:גם אני מצטרפת, א"א להשוות עבודות שלי פעם לשל היום. הכל עניין של למידה וזמן.
פופקו ראיתי בתיק העבודות באחד הסרטים קטע שנתקלתי בו בעוד כמה סרטים: שולחן שעליו אלבום נפתח. קונים את הטמפלייט הזה? איך משיגים אותו?
אגב אילנה ופופקו באיזה תוכנה אתם עורכים?
נכתב ע"י ilana;509602:איזה פחד רק 15 אחוז?
דרך אגב 1.למשל את הקליפ שלך של שוואקי מה מה מה מאוד אהבתי אולי זה עניין של טעם
2.אבל ביננו אני לא הולכת להראות את הקליפ שלי לערן שטרן אלא לאנשים פשוטים אולי לא צריך יותר מזה???
אני מעוניינת<TABLE style="WIDTH: 268pt; BORDER-COLLAPSE: collapse" dir=rtl border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=357><COLGROUP><COL style="WIDTH: 148pt; mso-width-source: userset; mso-width-alt: 6304" width=197><COL style="WIDTH: 120pt; mso-width-source: userset; mso-width-alt: 5120" width=160><TBODY><TR style="HEIGHT: 22.15pt; mso-height-source: userset" height=29><TD style="BORDER-BOTTOM: #f0f0f0; BORDER-LEFT: #f0f0f0; BACKGROUND-COLOR: transparent; WIDTH: 268pt; HEIGHT: 22.15pt; BORDER-TOP: #f0f0f0; BORDER-RIGHT: #f0f0f0" dir=ltr height=29 width=357 colSpan=2 align=left><לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי></TD></TR></TBODY></TABLE>נכתב ע"י mishehoo;509683:אם כבר מקבלים חו"ד, אשמח גם אני להעלות קליפ שעשיתי על השיר טעטא של שווקי.
מי שמעוניין שישלח את המייל שלו.
וגם אני מבקשת לצפות לחוות דעה ולמחוק. תודה.
נכתב ע"י YONI10;509688:פופקו האלבום הנפתח יפה מאד
אם כי תרשה לי להעיר שלאחר שאתה יוצא מהקליפ של האלבום (יש תמונות ששתלת באלבום ומיד אחרי זה את מראה אותם על מסך שלם ולא כחלק מהאלבום) החיבור לא מדויק
מקווה שהבנת למה כוונתי.
ועוד דבר קטן...
למרות שניכרת רמת העבודה וניכר גם הידע...
לדעתי אין צורך לפוצץ באפקטים זה הופך את הסרט לילדותי ולא ברמה
סרט עם רמת אפקטים סבירה (עבודה נקייה) ובלי בלונים וכדו' נותן תחושה של
עבודה יותר מקצועית למרות שאחת הלקחות אמרה לי לעשות הרבה אפקטים "שיראה הוליווד" כלשונה זה לא באמת הוליווד!!!
ועוד הערה קטנטונת... בהסרטות של הילדה בבית יכולת לשחק טיפה עם הצבעים
נורא אדום!!!
וחוץ מזה אני מאד אוהב את העבודות שלך...![]()
נכתב ע"י YONI10;509700:ולשם הדגמה לדבריי אני גם מצרף קליפ שהכנתי
אומנם ממזמן...
אך לפי התנאים שעמדו לי מבחינת רצון הלקוח ולפי הזמן שעמד לרשותי
מבחינת התשלום וכדו' זו התוצאה
נ.ב.
זו תפיסתי Take it or leave it
אין צורך להסכים איתי... אך לדעתי כזאת עריכה משדרת יותר רמה...
(למרות שיכול להיות שאתה הרבה יותר מקצועי ממני)
http://www.youtube.com/user/YONI1011111111111111#p/a/u/1/YA_NN-TObrs
נכתב ע"י mishehoo;510101:אני שולחת בג'מבומייל הוא כותב שנשלח 100% אבל הוא לא עובר לי לשלב הבא-סיום התהליך. האם קבלתם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים