כרגיל מכיוון שאתם לא נוהגים להעלות חומרים -אני מעלה :P

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת, א"א להשוות עבודות שלי פעם לשל היום. הכל עניין של למידה וזמן.
פופקו ראיתי בתיק העבודות באחד הסרטים קטע שנתקלתי בו בעוד כמה סרטים: שולחן שעליו אלבום נפתח. קונים את הטמפלייט הזה? איך משיגים אותו?

אגב אילנה ופופקו באיזה תוכנה אתם עורכים?

• הוסף לסימניות
איזה פחד רק 15 אחוז?
דרך אגב 1.למשל את הקליפ שלך של שוואקי מה מה מה מאוד אהבתי אולי זה עניין של טעם
2.אבל ביננו אני לא הולכת להראות את הקליפ שלי לערן שטרן אלא לאנשים פשוטים אולי לא צריך יותר מזה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;509598:
גם אני מצטרפת, א"א להשוות עבודות שלי פעם לשל היום. הכל עניין של למידה וזמן.
פופקו ראיתי בתיק העבודות באחד הסרטים קטע שנתקלתי בו בעוד כמה סרטים: שולחן שעליו אלבום נפתח. קונים את הטמפלייט הזה? איך משיגים אותו?

אגב אילנה ופופקו באיזה תוכנה אתם עורכים?

אני ערכתי את הקליפ בפינקל, ושם אני עורך תמיד קליפים שצריכים אפקטים כאלה והרבה, הקטע עם האלבום שנפתח ומואר מבפנים זו עבודה מיוחדת שנעשתה באפטר, מומלץ לראות את הקטע ההוא שוב ולהבין.

נכתב ע"י ilana;509602:
איזה פחד רק 15 אחוז?
דרך אגב 1.למשל את הקליפ שלך של שוואקי מה מה מה מאוד אהבתי אולי זה עניין של טעם
2.אבל ביננו אני לא הולכת להראות את הקליפ שלי לערן שטרן אלא לאנשים פשוטים אולי לא צריך יותר מזה???

1) קודם כל אהבת כי הצילומים שם מאוד מיוחדים ומצחיקים וזו עבודה רבה וארוכה, דבר שני יש שם זרימה יפהפיה לוידאו עצמו וזה פשוט "סרטון כייפי".
2)אני לא צריך בטח לגלות לך את המשפט: "אם לא תחתור להיות רמטכ"ל גם טוראי לא תיהיה".
אני רק באמצע לצערי ויש לי עוד הרבה מה ללמוד.
וככל שתלמדי יותר ותראי מה הרמה העולמית תביני היכן את נמצאת ותראי כמה צריך עוד להתמקצע.

• הוסף לסימניות
או סוף סוף מחמאה קטנה תודה רבה וכן אתה צודק אני אקח זאת לתשומת ליבי.

• הוסף לסימניות
פופקו לא התכוונתי לקטע הזה, הוא באמת מדהים ורואים שזה אפטר.
בתיק העבודות שלך בסרט של בר- מצוה אני חושבת, יש אלבום על שולחן עם כל מיני חפצים ואז הוא נפתח, בתוכו הכנסת הסרטה כלשהי.

• הוסף לסימניות
פלאגין בשם אדוראג' Adorage יש כמה גרסאות ....

• הוסף לסימניות
אם כבר מקבלים חו"ד, אשמח גם אני להעלות קליפ שעשיתי על השיר טעטא של שווקי.
מי שמעוניין שישלח את המייל שלו.
וגם אני מבקשת לצפות לחוות דעה ולמחוק. תודה.

• הוסף לסימניות
פופקו האלבום הנפתח יפה מאד
אם כי תרשה לי להעיר שלאחר שאתה יוצא מהקליפ של האלבום (יש תמונות ששתלת באלבום ומיד אחרי זה את מראה אותם על מסך שלם ולא כחלק מהאלבום) החיבור לא מדויק
מקווה שהבנת למה כוונתי.
ועוד דבר קטן...
למרות שניכרת רמת העבודה וניכר גם הידע...
לדעתי אין צורך לפוצץ באפקטים זה הופך את הסרט לילדותי ולא ברמה
סרט עם רמת אפקטים סבירה (עבודה נקייה) ובלי בלונים וכדו' נותן תחושה של
עבודה יותר מקצועית למרות שאחת הלקחות אמרה לי לעשות הרבה אפקטים "שיראה הוליווד" כלשונה זה לא באמת הוליווד!!!
ועוד הערה קטנטונת... בהסרטות של הילדה בבית יכולת לשחק טיפה עם הצבעים
נורא אדום!!!
וחוץ מזה אני מאד אוהב את העבודות שלך...:)

• הוסף לסימניות
ולשם הדגמה לדבריי אני גם מצרף קליפ שהכנתי
אומנם ממזמן...
אך לפי התנאים שעמדו לי מבחינת רצון הלקוח ולפי הזמן שעמד לרשותי
מבחינת התשלום וכדו' זו התוצאה
נ.ב.
זו תפיסתי Take it or leave it
אין צורך להסכים איתי... אך לדעתי כזאת עריכה משדרת יותר רמה...
(למרות שיכול להיות שאתה הרבה יותר מקצועי ממני)
http://www.youtube.com/user/YONI1011111111111111#p/a/u/1/YA_NN-TObrs

• הוסף לסימניות
קליפ מהמם!!!

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת.
מה אומר כשיש חומר איכותי אפי' אם העריכה יחסית פשוטה התוצאה מדהימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;509683:
אם כבר מקבלים חו"ד, אשמח גם אני להעלות קליפ שעשיתי על השיר טעטא של שווקי.
מי שמעוניין שישלח את המייל שלו.
וגם אני מבקשת לצפות לחוות דעה ולמחוק. תודה.
אני מעוניינת<TABLE style="WIDTH: 268pt; BORDER-COLLAPSE: collapse" dir=rtl border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=357><COLGROUP><COL style="WIDTH: 148pt; mso-width-source: userset; mso-width-alt: 6304" width=197><COL style="WIDTH: 120pt; mso-width-source: userset; mso-width-alt: 5120" width=160><TBODY><TR style="HEIGHT: 22.15pt; mso-height-source: userset" height=29><TD style="BORDER-BOTTOM: #f0f0f0; BORDER-LEFT: #f0f0f0; BACKGROUND-COLOR: transparent; WIDTH: 268pt; HEIGHT: 22.15pt; BORDER-TOP: #f0f0f0; BORDER-RIGHT: #f0f0f0" dir=ltr height=29 width=357 colSpan=2 align=left><לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי></TD></TR></TBODY></TABLE>

• הוסף לסימניות
אשמח גם <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
YONI10 מה עם המנותבים?

• הוסף לסימניות
יוני באיזו תוכנה אתה משתמש?

• הוסף לסימניות
אני שולחת בג'מבומייל הוא כותב שנשלח 100% אבל הוא לא עובר לי לשלב הבא-סיום התהליך. האם קבלתם?

כעת התקנתי את התוכנה שהם ממליצים במשך 10 דק' הוא העלה רק 3% זה סביר? זהו קובץ של 72 mb

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YONI10;509688:
פופקו האלבום הנפתח יפה מאד
אם כי תרשה לי להעיר שלאחר שאתה יוצא מהקליפ של האלבום (יש תמונות ששתלת באלבום ומיד אחרי זה את מראה אותם על מסך שלם ולא כחלק מהאלבום) החיבור לא מדויק
מקווה שהבנת למה כוונתי.
ועוד דבר קטן...
למרות שניכרת רמת העבודה וניכר גם הידע...
לדעתי אין צורך לפוצץ באפקטים זה הופך את הסרט לילדותי ולא ברמה
סרט עם רמת אפקטים סבירה (עבודה נקייה) ובלי בלונים וכדו' נותן תחושה של
עבודה יותר מקצועית למרות שאחת הלקחות אמרה לי לעשות הרבה אפקטים "שיראה הוליווד" כלשונה זה לא באמת הוליווד!!!
ועוד הערה קטנטונת... בהסרטות של הילדה בבית יכולת לשחק טיפה עם הצבעים
נורא אדום!!!
וחוץ מזה אני מאד אוהב את העבודות שלך...:)

הביקורת נכונה, אך הכל עניין של הלקוח.
לגבי הצבעים אני באמת חייב ללמוד תיקון צבעים מקצועי ואני רוצה ללכת למישהו שמתמצא רציני בעניין, מכירים?

נכתב ע"י YONI10;509700:
ולשם הדגמה לדבריי אני גם מצרף קליפ שהכנתי
אומנם ממזמן...
אך לפי התנאים שעמדו לי מבחינת רצון הלקוח ולפי הזמן שעמד לרשותי
מבחינת התשלום וכדו' זו התוצאה
נ.ב.
זו תפיסתי Take it or leave it
אין צורך להסכים איתי... אך לדעתי כזאת עריכה משדרת יותר רמה...
(למרות שיכול להיות שאתה הרבה יותר מקצועי ממני)
http://www.youtube.com/user/YONI1011111111111111#p/a/u/1/YA_NN-TObrs

הקליפ חמוד ויפה, אך אני לא חושב שהוא משדרת יותר רמה, הוא פשוט סוג אחר לגמרי של קליפ, זה שיר שעשית עליו צילומים שונים, מה שלא קשור כלל לסיפורון שאני עשיתי.
דווקא אם אתה באמת רוצה לדעת איזה עריכה משדרת מקצועיות, אשמח להראות את זה למורה שלי בקאמרה אובסקורה, הוא אחד הבמאים של ערוץ 2 בהמון תוכניות.
חשוב לי שתקבל פידבק מקצועי ואם תרצה אבקש ממנו לכתוב כאן. -אם תרצה כמובן...

נכתב ע"י mishehoo;510101:
אני שולחת בג'מבומייל הוא כותב שנשלח 100% אבל הוא לא עובר לי לשלב הבא-סיום התהליך. האם קבלתם?

כשאתם מסיימים לעלות בג'מבו מייל הוא מגיע לעמוד שעליו כתוב לחץ כאן להורדת הקבצים -פשוט תעתיקו את השורת כתובת למעלה של אותו עמוד ושימו פה, ואז כולם יוכלו להוריד בלי רשימת מיילים וכדו'.

• הוסף לסימניות
פופקו לא הזכרתי את עניין התסריט...
הסיפורון יכול להיות יפה מאוד...
אני מדבר נטו על העריכה מפוצצת האפקטים בלונים ספרים נפתחים וכדו....

• הוסף לסימניות
נ.ב
כיף לראות אנשים שאוהבים תחומים מגוונים (הקשורים אחד לשני :)
קאמרה אבסקורה. יואב גרא, פרוג ועוד היד נטויה עלה והצלח!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה