כרום השתבש?!

• הוסף לסימניות
אתמול הלך המחשב לישון כשמצבו שפיר.
היום התעורר כשכל הכרטיסיות כתובות בג'יבריש.
מה זה? מצו"ב צילום מסך.

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
רק בכרום? בחיפוש של ווינדוס מופיע רגיל?
אם רק בכרום, מומלץ לאפס user.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2240212:
רק בכרום? בחיפוש של ווינדוס מופיע רגיל?
אם רק בכרום, מומלץ לאפס user.

מופיע גם בחיפוש ווינדוס. מה עושים?

• הוסף לסימניות
וואלה. באמת עכשיו אני עושה ניסוי בחיפוש ומגלה גם שם מלבנים חלולים.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוב לדעת;2240311:
וואלה. באמת עכשיו אני עושה ניסוי בחיפוש ומגלה גם שם מלבנים חלולים.
מה עושים?

מה עשית? גם לי זה קרה היום :confused:

• הוסף לסימניות
הלוואי והייתי יודעת מה עשיתי.
הלכתי לישון והכל היה רגיל, קמתי ושום דבר לא נורמלי...
עכשיו אני נזכרת שראיתי את זה בתוצאות החיפוש בווינדוס כבר קודם.

• הוסף לסימניות
אבל המלבנים בחיפוש ווינדוס היו לפני אתמול.
מה הסיבה שדבר כזה יקרה לפתע?

• הוסף לסימניות
שימו לב שכרום השתדרג !!!
הסמלים יותר ברורים ונקווה שחוץ מזה עוד כמה דברים השתנו לטובה
בקשר לגופנים כתבו בעבר שצריך לשנות משהו בהגדרות המתקדמות

מקור : http://support.microsoft.co.il/language-hebrew-fonts-windows-10/
פתרון בעיית תצוגת השפה העברית כ-"מרובעים" בדפדפן Chrome

במידה ונתקלתם בתקלת השפה העברית לאחר השדרוג למערכת ההפעלה Windows 10 דווקא בדפדפן האינטרנט – Google Chrome בגרסה 45.0 ומעלה לאחר שהגדרתם את הגדרות השפה שהצגנו במדריך זה – הסיבה לכך היא שינוי שהוגדר באופן ידני או על ידי תוספת חיצונית בדפדפן האינטרנט Google Chrome ובו מוגדר להציג את גופני העברית תוך שימוש במנוע של מערכת ההפעלה.

היות במערכת ההפעלה לא הוגדרה שפה עברית תקינה – התצוגה הייתה מעוותת והוצגה כריבועים שונים בחלון הדפדפן אשר הוצגו באופן הבא:

על מנת לשנות את ההגדרה אשר גורמת לתקלה עליכם לפעול באופן הבא:

פתחו את דפדפן האינטרנט והקלידו בשורת הכתובת about:flags

בחלון שיופיע לפניכם לחצו על כפתור Enable על מנת לשנות הבחירה ל-Disable תחת אפשרות Direct Write ולאחר מכן לחצו על כפתור RELAUNCH NOW. הדפדפן יפעיל את עצמו מחדש והבעיה נפתרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אין עוד;2240501:
שימו לב שכרום השתדרג !!!
הסמלים יותר ברורים ונקווה שחוץ מזה עוד כמה דברים השתנו לטובה
בקשר לגופנים כתבו בעבר שצריך לשנות משהו בהגדרות המתקדמות

מקור : http://support.microsoft.co.il/language-hebrew-fonts-windows-10/
פתרון בעיית תצוגת השפה העברית כ-"מרובעים" בדפדפן Chrome

במידה ונתקלתם בתקלת השפה העברית לאחר השדרוג למערכת ההפעלה Windows 10 דווקא בדפדפן האינטרנט – Google Chrome בגרסה 45.0 ומעלה לאחר שהגדרתם את הגדרות השפה שהצגנו במדריך זה – הסיבה לכך היא שינוי שהוגדר באופן ידני או על ידי תוספת חיצונית בדפדפן האינטרנט Google Chrome ובו מוגדר להציג את גופני העברית תוך שימוש במנוע של מערכת ההפעלה.

היות במערכת ההפעלה לא הוגדרה שפה עברית תקינה – התצוגה הייתה מעוותת והוצגה כריבועים שונים בחלון הדפדפן אשר הוצגו באופן הבא:

על מנת לשנות את ההגדרה אשר גורמת לתקלה עליכם לפעול באופן הבא:

פתחו את דפדפן האינטרנט והקלידו בשורת הכתובת about:flags

בחלון שיופיע לפניכם לחצו על כפתור Enable על מנת לשנות הבחירה ל-Disable תחת אפשרות Direct Write ולאחר מכן לחצו על כפתור RELAUNCH NOW. הדפדפן יפעיל את עצמו מחדש והבעיה נפתרה.

קודם כל- תודה רבה!!!
כתבתי בדפדפן את המילים הנ"ל וקיבלתי הרבה אפשרויות באף אחת מהן לא היה את החלון שמוזכר לעיל,

• הוסף לסימניות
תודה על ההיענות!!! מחממי לבב כולכם!
משיטוט בהגדרות המופיעות בקישור הנ"ל עולה שהעברית כבר מותקנת במחשב, והוא לא נותן לי להסיר אותה. [כנראה היא מוגדרת ברמה בסיסית מאד].
כשנכנסתי ל:about:flags, לא הופיעה לי האופציה - Direct Write.
אני על סף ייאוש.
מי יכול לעזור?!
תודה מראש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה!
יש לי ווינדוס 8, אולי לכן ההמלצות לוינדוס 10 לא רלוונטיות אצלי?

• הוסף לסימניות
אותו הדבר.
להיכנס להתחל ולכתוב 'שיחזור מערכת'.

• הוסף לסימניות
נסי לסגור את כרום, להיכנס לשורת הפעלה ולכתוב appdata וללחוץ אנטר, בחלון שייפתח להיכנס לתיקית local ואז לתיקיית google ואז חתיקיית chrome שם לשנות שם לתיקיית user data ל user data. Old. ולהפעיל מחדש את כרום

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
עשיתי כדבריך, הדפדפן התאפס, והבעיה בעינה עומדת.
כותרות, שאילתות, הודעות, הכל הומר למלבנים חלולים.
האם יש עוד רעיון לפתרון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה