כרמי שלי

• הוסף לסימניות
מהמם!!!!
איזה כיף לך!

יו את זריזה! אבל מתי הספקת?

• הוסף לסימניות
אחלה זמן מצאת לך
תוצאה חלומית!
מהר להגדיל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1646103:
בעצם הגפנים שלי, הכרם לא:D

מהמם והכל אבל לדעתי יש כאן פספוס (שאולי השלמת אותו בתמונות אחרות).

בתמונות של כרמים הרבה יותר מחמיא לדעתי לצלם בצורה שמשתמשים בשורות הכרמים כקוים מוליכים מתכנסים סימטריים ב2 הצדדים.

• הוסף לסימניות
אפשר לצלם על הכרם עצמו עם קו מתכנס אחד- אבל פה זה לא פה ולא שם (באידיש זה נשמע טוב יותר)

• הוסף לסימניות
אין מילים...
תמונה אחת שווה אלף מילים...
2 תמונות בכלל.....

• הוסף לסימניות
אין מילים...
תמונה אחת שווה אלף מילים...
2 תמונות בכלל.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1647266:
אפשר לצלם על הכרם עצמו עם קו מתכנס אחד- אבל פה זה לא פה ולא שם (באידיש זה נשמע טוב יותר)

ביידיש הכל נשמע יותר טוב :)

אני אבדוק בתמונות אחרות, צילמתי 80 תמונות, אבל תווי פניהם היו הכי מחמיאים בתמונות אלו, וזה מה שחשוב לי.

• הוסף לסימניות
משהו כזה.

קבצים מצורפים

• hadar. _0027.JPG
    KB 339.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
וזה התכנסות של קו אחד.

קבצים מצורפים

• hadar. _0109.JPG
    KB 210 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
תמונות מדהימות
אני מאד שמייח שאת מנצלת את המקום שגיליתי לך כמו שצריך!
ו כמובן המון נחת כמו שאמר רבי שמעון בן לקיש: אומה זו כגפן נמשלה, זמורות שבה אלו בעלי בתים, אשכולות שבה אלו תלמידי חכמים.

• הוסף לסימניות
זה יותר בכיוון. זה היה טוב יותר אם הם היו עוד טיםה ימינה (שלך- שמאלה שלהם).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1647485:
משעמם להעמיד אותם באמצע, בכוונה הזזתי אותם

בזה נישאר חלוקים. במקרה הזה הסימטריה הרבה יותר מחמיאה לדעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה