כרמי שלי

• הוסף לסימניות
כצופה מן הצד האור והנוף כ"כ מחמיאים להם שההתמקדות בהתכנסות, היתה מסיטה את תשומת הלב מהילדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 23;1647536:
כצופה מן הצד האור והנוף כ"כ מחמיאים להם שההתמקדות בהתכנסות, היתה מסיטה את תשומת הלב מהילדים.

כמדומה שהרישא שלך סותרת את הסיפא.

בכל מקרה זו שאלה עקרונית של היחס בין נושא ל-נושא מישני ל-רקע.

אפשר לצלם את הילדים במקלט ואז באמת כל תשומת הלב תהיה עליהם :D

• הוסף לסימניות
הדרך למקלט עוד ארוכה , וכמו שסיכמנו שאנחנו לא מסכימים :)

• הוסף לסימניות
בס"ד

תמונות מיוחדות לילדים מיוחדים
ושווה מבט לא רק הצצה....
הרקע עושה להם טובבבבבב

• הוסף לסימניות
בס"ד

אהבתי מאוד את הספונטניות, מדהים!

איפה זה צולם ובאיזה תקופה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפקליק;1647481:
תמונות מדהימות
אני מאד שמייח שאת מנצלת את המקום שגיליתי לך כמו שצריך!
ו כמובן המון נחת כמו שאמר רבי שמעון בן לקיש: אומה זו כגפן נמשלה, זמורות שבה אלו בעלי בתים, אשכולות שבה אלו תלמידי חכמים.

הי מרגלית
חשבתי שאני גיליתי:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1647475:
וזה התכנסות של קו אחד.

זו נראית תמונה יפהפיה.
מה עוד אנחנו מפסידים?

• הוסף לסימניות
לא הרבה.
אולי עוד 2 תמונות.

• הוסף לסימניות
מה אומרים על אלה?

קבצים מצורפים

• IMG_6548.jpg
    KB 350.8 · צפיות: 22
  • IMG_6558.jpg
    KB 375.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
כמדומה שפספסת משהו- ההודעה של יעל היתה על ההודעה עם התמונה שלי- ועל כך הגבתי.

לעצם התמונות האחרונות- אותו דבר. הרקע היה יכול להיות הרבה יותר טוב לו הוא היה סימטרי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1648431:
כמדומה שפספסת משהו- ההודעה של יעל היתה על ההודעה עם התמונה שלי- ועל כך הגבתי.

לעצם התמונות האחרונות- אותו דבר. הרקע היה יכול להיות הרבה יותר טוב לו הוא היה סימטרי....

צודק, היא דברה על התמונות שלך, ואני בחרתי להתעלם:)

סימטרי=משעמם.

אולי נתחיל שוב הכל מההתחלה?:D

• הוסף לסימניות
תמונות נהדרות!
סימטרי או לא, אהבתי במיוחד את השניה בסט האחרון, תמונה טבעית עם סיפור.

• הוסף לסימניות
מתוקים!
אפשר לשאול איפה זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה