- הוסף לסימניות
שימי לב אם יש אזעקה לא להשאיר תנור דולק.
מקסימום את מכבה ומדליקה שוב אחרי שחוזרים.
מה אמרתי??שכחתי אותה שהיתה אזעקה![]()
צר לי בשבילך אבל העיקר שבסוף כן נהנית מהתוצרת.
שימי לב אם יש אזעקה לא להשאיר תנור דולק.
מקסימום את מכבה ומדליקה שוב אחרי שחוזרים.
מה אמרתי??שכחתי אותה שהיתה אזעקה![]()
יעזור לשלוח לך??וחסר לי קצת קלוריות....
חלק מהשאלות...הי @רוחי בלבוחי
רוצה לנסות שמרים פעם ראשונה..
אל תפתחו עלי עיניים אני אופה המון דברים מושקעים תמיד זה היה מידי פשוט, ולא היה לי מתכון מוצלח בהישג יד אז לא יצא לי לנסות..
אשמח להנחיות מדויקות, אחרי שהבצק תופח כחצי שעה- כתבת לרדד למלבן- איזה גודל? לכמה מלבנים הבצק אמור להספיק?
אחרי שמרדדים את הבצק+ממלאים+מגלגלים+חותכים, מיד לתנור או לתת לו לתפוח שוב?
לגבי המילוי- כתבת שחב' קרם פטיסייר הספיקה לחצי כמות,אני רואה ששמת בחצי השני מילוי שוקולד- מה זה בדיוק?
איך בדיוק אמורים למרווח את הביצה?
ולגבי אחסון- איך לאחסן בצורה מיטבית? קופסא סגורה על השיש? מקרר? כמה זמן שורד טוב מחוץ להקפאה?(משפחה קטנה...)
תודה רבה מראש וסליחה אם הגזמתי עם כמויות השאלות... ועוד ביום שישי...
בשוקולד מרחתי שוקולד למריחה עם שוקולד צ'יפס .
אני לא מרחתי (מעצלות ) כי המריחה אמורה להיות רק מסביב וזה לא הדבר הכי נחמד לעשות.
אבל בתוצאה זה יותר יפה.
עונה על ראשון ראשון מקווה שיהיה לך מובן, מקסימום תמשיכי לשאול ואני אכוון אותך בשמחה ממש!!!הי @רוחי בלבוחי
רוצה לנסות שמרים פעם ראשונה..
אל תפתחו עלי עיניים אני אופה המון דברים מושקעים תמיד זה היה מידי פשוט, ולא היה לי מתכון מוצלח בהישג יד אז לא יצא לי לנסות..
אשמח להנחיות מדויקות, אחרי שהבצק תופח כחצי שעה- כתבת לרדד למלבן- איזה גודל? לכמה מלבנים הבצק אמור להספיק?
אחרי שמרדדים את הבצק+ממלאים+מגלגלים+חותכים, מיד לתנור או לתת לו לתפוח שוב?
לגבי המילוי- כתבת שחב' קרם פטיסייר הספיקה לחצי כמות,אני רואה ששמת בחצי השני מילוי שוקולד- מה זה בדיוק?
איך בדיוק אמורים למרווח את הביצה?
ולגבי אחסון- איך לאחסן בצורה מיטבית? קופסא סגורה על השיש? מקרר? כמה זמן שורד טוב מחוץ להקפאה?(משפחה קטנה...)
תודה רבה מראש וסליחה אם הגזמתי עם כמויות השאלות... ועוד ביום שישי...
זה בצק שאני עושה ממנו הכל גם חלות גם פיציות גם לחמניות שום וגם שמרים שוקולד.זה בצק חלות רגיל או בצק שמרים?
מה הסיכון לנסות לעשות שושני שמרים מבצק חלות רגיל(שהוא לא מלוח במיוחד) ?
תהני!נראה מגירה!! תודה על המתכון
חייבת לנסות
טוב אז עכשיו סיימתי להכיןעונה על ראשון ראשון מקווה שיהיה לך מובן, מקסימום תמשיכי לשאול ואני אכוון אותך בשמחה ממש!!!
לגבי המלבן,
תחלקי את הבצק לשתים ותרדדי מלבן הכי יפה שאת מצליחה להפיק , לא משנה ממש הגודל או העובי , עם הזמן תלמדי איך אתם אוהבים.
אני עושה בעובי של חצי ס''מ בערך ויוצא לי מלבן בערך בגודל A3 ()
אחרי הגלגול והחיתוך אפשר להכניס מייד לתנור, ובנתים לעשות את התבנית השניה.
מילוי שוקולד אני שמתי ממרח שוקולד עלית/ השחר ועל זה נטיפי שוקולד.
את הביצה מורחים מסביב לשושנה כדי לא להרוס את היופי מלמעלה, אבל אם מרחת גם מלמעלה זה בסדר גמור.
אם זו משפחה קטנה כן הייתי ממליצה להקפיא, למשפחה גדולה זה נגמר מהר אז אפשר להשאיר בחוץ.
אני מקפיאה כל 2 שושנים בשקית אוכל קטנה, ואז אם רוצים שולפים למיקרו כמה שניות ואוכלים ממש טרי וטעים.
אם את רוצה להאיר בחוץ אז על השיש לא הייתי ממליצה בקיץ אפשר במקרר בקופסא סגורה.
בשבת הרבה פעמים אני משאירה בתנור סגור. (בתוך כלי אטום)
זה בצק שאני עושה ממנו הכל גם חלות גם פיציות גם לחמניות שום וגם שמרים שוקולד.
אני מאד אוהבת את הבצק הזה , הוא נח וטעים.
הרבה הצלחות!!!
יש לך מתכון?אגב אפשאר להכין פטיסיר ביתי וזה ממש ממש טעיםםם
בתוך קערה למיקרוגל:יש לך מתכון?
ולמי שיש אשמח למתכון לקרם וניל פרווה
ממש אשמח למתכון!@מצלמה חדשה נטפרי איקסס את דברייך
אפשר שוב את המתכון?
יוצא ממש כמו הקנוי?בתוך קערה למיקרוגל:
3 חלמונים
3 כוסות מים חמים
3 סוכר וניל
1 כוס סוכר
3 פות גדושות קמח
תמצית וניל
מכניסים למיקרוגל למשך דקה , מוציאים ומערבבים עם כף עץ
כך עושים מספר פעמים עד שמתקבל המרקם הרצוי
הכמות יפה יתכן שמספיקה לך כמות קטנה יותר
בתאבון!
לא מכירה את הקנוייוצא ממש כמו הקנוי?
בתוך קערה למיקרוגל (גודל כוס: חפ קרה)@מצלמה חדשה נטפרי איקסס את דברייך
אפשר שוב את המתכון?
להתפיח חצי שעה עד שלושת רבעי תלוי בטמפרטורת החדר, בקערה מכוסה בניילוד נצמד ועליו מגבת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים