נכתב ע"י אסתי וויג;n4885630:הראשונה מהממת אפילו שלא רואים את הפנים!
תפיסה יפה!
זה לא בקטן, תלחצי עליה.נכתב ע"י sarigold5;n4885655:תודה! גם אני אהבתי אותה
מעניין למה תמונה אחת עלתה יפה והשניה בקטן...
נכתב ע"י קקטוס;n4885679:הראשונה נראית תמונה שמנסה לומר משהו
הייתי בוחר בה לתערוכה בנושא "אנונימוס"..
השניה חמודה ונחמדה.
שתיהן עשויות טוב.
נכתב ע"י sarigold5;n4885712:תודה, נשמור את זה לתערוכה כשתהיה...
באמת, מעניין אותי לשמוע חוות דעת על התאורה.
בתמונה לרוחב יש תאורה אחת ובתמונה לאורך שמתי 2 תאורות באותו צד, אחד גבוה ואחד מתחתיו לקטנה.
נכתב ע"י קקטוס;n4885736:בראשונה זה מעולה, (לא יודע אם רצית להאיר פנים או לא, תכלס לתמונה הספציפית זה מצויין)
לא יודע מה זה אומר 2 תאורות, 2 סופטבוקסים? מטריות? או משהו אחר. בעיני זה נראה מקור אור אחד ארוך.
נכתב ע"י מרגלית ויסברג;n4885787:אהבתי את הדינמיקה בינהם.
חסר אור בעיניים
נכתב ע"י מרגלית ויסברג;n4885849:בקטן באמת לא רואים את זה.
לפי הנקודה, אני מבינה שמקמת את התאורה בצד ימין למעלה, רחוק מהילד, וקרוב לתקרה?
מרגלית, זה פלאש קטן (ספיד לייט) אולי לכן הנקודה קטנה?נכתב ע"י מרגלית ויסברג;n4885930:ככל שתקרבי את הפלאש יותר קרוב לילדים, התאורה תהיה רכה יותר, ונקודת האור בעיניים תהיה גדולה יותר.
אהבתי את הגוון של הרקע יצא קרמי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים