כתבה בעיתון יתד של היום, למישהו יש ומוכן לסרוק?

נכתב ע"י עפולה;1555377:
בפונוביז' כידוע יש שני צדדים...

אני לא קשור לאף אחד מהצדדים
הלכתם לפי באר שחת

תשנו את כותרת האשכול- כאן אש המחלוקת בוערת! נא לא להיכנס!

נכתב ע"י yhk;1555378:
אני מדבר איתך על יום רגיל בלי קשר לבחירות בכלל
אתם הולכים לאבדון

מי הולך לאבדון????
מפלגה שלראשונה קידמה בין שורתיה, והקדימה אותו להרבה אחרים ותיקים - את עוד" משה מורגנשטרן חרד"ק. (הנה ציטוט מדבריו: "לפני כחצי שנה, לפני הבחירות לכנסת, פנו אלי: בוא תיכנס לרשימת ג', התגובה הראשונה שלי
הייתה: חבר'ה, טעיתם בכתובת, אני עורך דין, קצין בצבא, יש לי בת ב'לוסטיג', בן ב'חורב', אני
לובש חולצה כחולה, בלי ציציות בחוץ, זה לא הולך, זה לא מתאים למקום, אני בחוץ. אמרו לי: גם
אתה חלק מהציבור החרדי! יש כאן אמירה ברורה: גם הציבור הזה חלק מהציבור החרדי".)

לקרוא ולא להאמין! רבותינו זצוק"ל טרחו בכל נפשם ומאודם להרחיק את מסלולי הצבא השונים ואת הלימודים
האקדמאים מפתחם של היראים לדבר השם, קראו עליהם "אל תלך בדרך איתם מנע רגלך מנתיבותם", והנה באה
התנועה, ומעמידה במו ידיה נציג מקרב אותו ציבור עצמו שכל קיומו הוא למורת רוחם של רבותינו. היש לך 'סטירת
לחי' גדולה מזו למרנן ורבנן זיע"א מייסדי ומנהיגי התנועה?! היש לך התערטלות פומבית מכל אידיאל וערך גדולה מזו?!

תמיד הורו לנו לא להתחבר לאנשים כאלו ועכשו הם חלק מאיתנו?
אלו שהלכו לרעות בשדות זרים. לא יהיה חלקינו עמהם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה