- הוסף לסימניות
אם כל גדולי ישראל חוץ מרבך הכריעו בדברנכתב ע"י זהו זה;1555352:זכותי ללכת אחרי רבי כמו שזכותך ללכת אחרי רבך!
ומי שלא שדורש יש שאי אפשר לשמוע לרבנים אלא לרב האחד שלך זה בדיוק משיחיות
מה אתה רוצה מאיתנו
תעשה כרצונו
אם כל גדולי ישראל חוץ מרבך הכריעו בדברנכתב ע"י זהו זה;1555352:זכותי ללכת אחרי רבי כמו שזכותך ללכת אחרי רבך!
ומי שלא שדורש יש שאי אפשר לשמוע לרבנים אלא לרב האחד שלך זה בדיוק משיחיות
נכתב ע"י זהו זה;1555352:זכותי ללכת אחרי רבי כמו שזכותך ללכת אחרי רבך!
ומי שאומר שאי אפשר לשמוע לרבנים אלא לרב האחד שלך זה בדיוק משיחיות
נכתב ע"י yhk;1555350:לא דברתי עליו
אלא עליך
נכתב ע"י GRN;1555356:לשכנע אחרים זה מסיון
נכתב ע"י yhk;1555357:מה אתה בא לשכנע אותי בחוברת
שאני יעשה נגד רבותי?
באמת נראה לך שאני אקרא?!נכתב ע"י זהו זה;1555359:זה רק מראה שלא קראתם...
יש רק הסבר. אף אחד לא משכנע וכתוב מפורש שכל אחד ילך אחרי רבו! (בדר הרב שך זצ"ל שתמיד אמר לבחורים החסידיים בישיבה להצביע כמו האדמורים שלהם וליירושלמים מה'העדה' אמר שלא יצביעו ולא כמו שעכשיו כופים על כולם להצביע..)
נכתב ע"י זהו זה;1555359:זה רק מראה שלא קראתם...
יש רק הסבר. אף אחד לא משכנע וכתוב מפורש שכל אחד ילך אחרי רבו! (בדר הרב שך זצ"ל שתמיד אמר לבחורים החסידיים בישיבה להצביע כמו האדמורים שלהם וליירושלמים מה'העדה' אמר שלא יצביעו ולא כמו שעכשיו כופים על כולם להצביע..)
נכתב ע"י זוהר טל;1555361:עצניקים
כל מטרתכם ידועה היא
להשפיל ולבזות את מרן ראש הישיבה קודש הקדשים מרן הגראי"ל שליט"א
והכל תחת מסוה
סורו נא מקרבנו
נכתב ע"י זהו זה;1555366:וכל מטרתך לבזות ולהשפיל את הרב שמואל אויערבך שליט"א, ובלי מסווה. באיזה איצטלה את עושה את זה???
וכמובן אני לא מסכימה עם הפינטוז שלך, תראי פעם אחת שהשפילו וביזו! ועל תגידי דוגמאות מצוצות מן האצבע..
נכתב ע"י yhk;1555368:היהדות החרדית מקיאה אותכם ואת מעשיכם מקרבה
נכתב ע"י yhk;1555368:היהדות החרדית מקיאה אותכם ואת מעשיכם מקרבה
נכתב ע"י עפולה;1555371:תגובה עניינית להפליא!
נכתב ע"י זוהר טל;1555372:עיתון שלם מלא בזילזול מרן הגראי"ל והם עוד צריכים דוגמאות
נכתב ע"י זוהר טל;1555372:עיתון שלם מלא בזילזול מרן הגראי"ל והם עוד צריכים דוגמאות
נכתב ע"י yhk;1555374:אני גר ליד פונוביז' ורואה לאן הגעתם הרחק הרחק מדרך היהדות
זה לא קשור בכלל לויכוח העכשוי
נכתב ע"י זהו זה;1555373:לא אענה לך בצורה בזויה כמוך
אבל כל הלחץ הגדול שיש עכשיו וכל התעמולה הפנימית זה רק בגלל שהם יודעים את האמת ומפחדים.
והכי צביעות זה לדרוך על בני אדם ולא לתת להם לגיטמציה אפילו שעושים בהוראת רבם ועוד לבקש מהם להצביע לך!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים