- הוסף לסימניות
אולי תלוי כמה ריססו, או כמה זמן עבר מהריסוס...באמת? אמנם לא נתתי לבתי לעשות זאת. אבל מעולם לא נצרבתי מהחזקת בגדים שרוססו.
אבל עזבי, זה באמת לא קשור לסיפור.
אולי תלוי כמה ריססו, או כמה זמן עבר מהריסוס...באמת? אמנם לא נתתי לבתי לעשות זאת. אבל מעולם לא נצרבתי מהחזקת בגדים שרוססו.
החלק הזה אמור לתאר שיחה עצורה, טעונה ומהוססת.החלק של השיחה בין תמי לאימה הרגיש לי טיפהלה מלאכותי. אולי המשלב גבוה מדי? לא יודעת לשים בדיוק את האצבע
הוא אכן מעביר את התחושה הזו בדיוק.החלק הזה אמור לתאר שיחה עצורה, טעונה ומהוססת.
אולי הפרזתי![]()
יש בזה משהוועדיין, משפט כמו "לא לנצח אוכל להתחבא" - מרגיש לי יותר מתאים לסיום דרמטי של סצינה על במה. פחות משפט שהייתי מצפה מבת עשרה לומר.
גם אני נופלת באותם דברים בדיוק.יש בזה משהו.
בפרט שתמי לא מאופיינת כאחת בנות העשרה הדרמטיות מדי. (ויש כאלו).
נראה לי שאני לא מחדשת - חני לא נשמעת ילדה קטנה, לענ"ד צריך לשנמך קצת את המונולוג שלה
תודה לכן. על הסבלנות ועל ההערות והתובנות שבאו בעקבותיהן.שירה, הסיפור מקסים, והסיום שלו מפתיע ונוגע.
הכתיבה שלך מצוינת, זורמת ועשירה.
ספציפית בפרק הזה, הרגשתי משום מה שהחלק הראשון שלו כתוב יותר טוב. יותר זורם, יותר אותנטי.
החלק של השיחה בין תמי לאימה הרגיש לי טיפהלה מלאכותי. אולי המשלב גבוה מדי? לא יודעת לשים בדיוק את האצבע.
רק להבהרהאולי תלוי כמה ריססו, או כמה זמן עבר מהריסוס...
אבל עזבי, זה באמת לא קשור לסיפור.
ומשפשפים טוב טוב עם סקוטש מסובן...הכתם הלבן נשאר עד ששוטפים אותו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים