- הוסף לסימניות
אמור להיכנס לי כסף לבנק במוצ''ש....מישהו הולך להלוואות משהו השבת?
או ממש בכניסת החג, ביום ראשון?
בכל אופן, כדאי שאנשים יעשו לעצמם תזכורות, כדי לא לשכוח.
אמור להיכנס לי כסף לבנק במוצ''ש....מישהו הולך להלוואות משהו השבת?
או ממש בכניסת החג, ביום ראשון?
בכל אופן, כדאי שאנשים יעשו לעצמם תזכורות, כדי לא לשכוח.
אולי מלא אנשיםכבר נכתב כאן בפרוג שזה לא לכתחילה
אבל
מה הבעיה להושיב שלושה חברה מבוגרים ושהם יחתמו
לא צריך דווקא דיינים
[כך נכתב בנושא שנכתב על ידי בי''ד ביתר]
הלוואה שמישהו אחר נותן לך?אמור להיכנס לי כסף לבנק במוצ''ש....
לא הלוואה...הלוואה שמישהו אחר נותן לך?
כי אם כן הוא צריך לעשות פרוזבול
ואם תאריך הפרעון רק אחרי ר"ה אז זה גם לא משמט
תשלח להם מייל והם ישלחו לך שטר פרוזבול (תקף לכתחילה אצל האשכנזים)למי שמבין יש אפשרות לעשות דרך המחשב?
הפקדה לבנק - לפי הרבה פוסקים נחשב הלוואה לבנק.הלוואה שמישהו אחר נותן לך?
כי אם כן הוא צריך לעשות פרוזבול
ואם תאריך הפרעון רק אחרי ר"ה אז זה גם לא משמט
1 מה אני צריך לכתוב במיילתשלח להם מייל והם ישלחו לך שטר פרוזבול (תקף לכתחילה אצל האשכנזים)
office @ moreshet-maran.com (למחוק רווחים)
של ביה"ד הגדול עם הדיינים הרשלצ הר יצחק יוסף שליטא, אב"ד הגדול.
נשיא ביה"ד הגדול, הרב הראשי לישראל הר דוד לאו שליטא,
וחבר ביה"ד הגדול הר עמוס מיכאל שליטא
יש מצווה לומר אף על פי כןאם כן הייתי מעדיף שהוא ישכח מהפרוזבול...
כתוב בדף לא לשלוח בחזרה1 מה אני צריך לכתוב במייל
2 ואז אני צריך להחזיר להם אותו?
מעוניין לקבל שטר פרוזבול1 מה אני צריך לכתוב במייל
ניראה לי שהם כבר יכתבו בהודעה שלהם מה הלאה2 ואז אני צריך להחזיר להם אותו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שרי שיצר, בת של הקב"ה!!!, איז כף ועוד 6 משתמשים9 //