לא מסתדרת... אמהות, תעזרו לי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוגיוזר;n4962373:
התכוונתי שמוכח מחקרית שגם אם אמא אוכלת ג'אנק פוד אין השפעה על ההרכב התזונתי של האוכל של הילד.
לגבי היא רגועה - הוא רגוע - נכון מאד. אין ויכוח.

על עצמי ראיתי שיש תוצאות, אבל לא נתווכח עלזה כעת.

• הוסף לסימניות
אם דאגתם,
המסקנה היא שהעייפות גרמה לתינוק להיות יותר קשה. שינה קצרה מיד כשחוזר מהמעון עזרה שיהיה יותר רגוע ופחות "מטרלל",
אמנם נרדם ללילה יותר מאוחר, אבל נוכחותו קלה יותר.
עם השני אתמודד עד שתסתיים השנה. החלטתי לנצל את הזמן הזה בערבים לתהליך הגמילה (עוד לא התחלתי אבל זה בתכנון)
עוד משהו שעוזר לי- לקחת ארוחת צהרים לעבודה. כך אני יותר פנויה לילדים כשאני מגיעה, ועל הדרך- אף אחד לא מפריע לי לאכול :p

• הוסף לסימניות
רק איך את מנגנת תוך כדי?......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yamb;n4962480:
רק איך את מנגנת תוך כדי?......

:D:D(חסר לי כאן את האייקון ההוא שצוחק עם השיניים, מהגרסה הישנה...)

אני מנגנת רק בפוטנציה :p

• הוסף לסימניות
המון כותבות שבגלל השינה במעון הילדים לא ישנים בלילה, מעניין הבת שלי במשפחתון וישנה כל יום מאחת עשרה עד אחת, ובלילה הולכת לישון עם שאר הילדים בשעה 8 כבר נרדמת ללילה שלם, אולי זה בגלל שבמשפחתון ישנים יותר מוקדם מהמעון?

• הוסף לסימניות
רק עכשיו נתקלתי באשכול הזה..
תודה רבה 'מנגנת'... סוף סוף אני מרגישה הזדהות... (רק שאצלי יש רק את השתיים הקטנים :)..)
(אגב, גם אני 'מנגנת' ומבינה טוב מאוד מזה נקרא לנגן בפנטזיות ...... :) מתי יהיה לי זמן לעצמי?.. שיהיו בריאים..)
לא קראתי את כל האשכול, אבל אולי תניס להרדים את הקטנצ'יק הרבה לפני 7, כדי שיתעייף כבר לפחות ב-9. (כן, עצות תמיד קל לתת לשני, ורק אני עדיין.. וברוב המקרים אצלי מגיע הלילה בסביבות 12:30-1:00... בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל התגובות, אבל אני רוצה כאן ועכשיו להצדיע לכל האמהות המסורות והחרוצות. אשריכן! ושתמיד יהיה לנו רק אושר שמחה ונחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה