- הוסף לסימניות
באושר עד השמן עולה 6.9?אושר עד
הקמח 2.9 ?
החלב 4.5?
הטיטולים 24.9?
השוקולד 5ב-12?
עוד דוגמאות
באושר עד השמן עולה 6.9?אושר עד
מוזר כפי שזכור לי בבארות יצחק יש סדרנים חיצונייםזה אמיתי, והסיבה שזה ככה זה בבגלל שזה רוגולוטורי, ז"א שהמדינה מכריחה את שופרסל/יש חסד להחזיק סדרנים פנימיים ולאושר עד היא מתירה להחזיק סדרנים חיצוניים.
מידיעה, אין!מוזר כפי שזכור לי בבארות יצחק יש סדרנים חיצוניים
כתבתי מנהל.כנראה נהלת רק עסק קטן
כי אחד שיש לו רשת של חנויות
ממנה בכל מקום מנהל סניף ומנהל של המנהלי סניף
וכו' והוא יכול לשבת במשרד או בבית
יש מקומות אחריםגם כן נכון
אבל איפה החרדים יקנו?
אבל יש הרבה יותר סדרנים מבני ברקמידיעה, אין!
אולי אולי במחלקה או שתיים, לא מזון!!
לא תמיד זה בידיים של מנהל הסניףכתבתי מנהל.
לא הביג-בוס, לא המנכ"ל.
אותו דבר ויותר פרי לא ראית עדיין?? איזה בדיוק?
מהאשכול נשמע שהסיבה נעוצה בכך שביש יש פחות מוצרים...מניסיון קניה ביש תמיד יוצאת לנו יותר זולה מאשר אושר עד,
רמי לוי אינה חנות חרדיתיש מקומות אחרים
בשפע ברכת השם לדוגמה
למי שיש יכולת להרחיק נדוד
אז רמי לוי זה מצויין
גם אושר עד לא רע בכלל(אם כי יקר יותר )
ביש חסדלפני שנתים שלוש שלא היה את הקופות העצמאיות
איזה פער מחירים יש בינהםרמי לוי אינה חנות חרדית
אושר עד גם אי אפשר לקרוא לזה חרדי
שפע ברכת השם יש פער ניכר במחירים וזה הסיבה שיש נראה כמו שהוא נראה תראה כמה קופות עצמאיות הם עשו וכולם תפוסים זה פשוט הזוי איפה כל הלקוחות האלו היו לפני שנתים שלוש שלא היה את הקופות העצמאיות
אני מדברת על אותו סל קניות,מהאשכול נשמע שהסיבה נעוצה בכך שביש יש פחות מוצרים...
כלומר, שביש אין מוצרים.
יש לברכת השם כמה מוצרים זולים פה ושם אבל השאר יקרים יותראיזה פער מחירים יש בינהם
כי אני דווקא ראיתי מוצרים זולים יותר בשפע ברכת השם(קניתי מוצרים נקודתיים שיצאו לי זול יותר כמו טונה לדוגמה)
נכון, זה סניף הדגל שלהם הוא גדול וממילא מחזיק יותר סדרניםאבל יש הרבה יותר סדרנים מבני ברק
ואין חוסר כזה גדול
זה נשמע שיש לכם אינטרס גדול
בעד יש אז אולי תספרי לנו אם ההתכתבות פה תעזור משהו
או שהמים ימשיכו לזרום בים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים