קורונה לגבי החיסונים, פסק הרב שמואל אליעזר שטרן שליט"א

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
למה מפליא אותך פירר ולא מפליא אותך התקשורת?...

הרב פירר, זה לא התקשורת. באמת לא קשור.

על הרב פירר אני סומכת.

ולגבי התקשורת, אני עדיין לא בטוחה מה נאמר במדויק. לא אני בעצמי שמעתי, רק שמעתי ממישהי ששמעה בתקשורת, ברדיו, לא יודעת איפה.

• הוסף לסימניות
דווקא הדיינים בבני ברק שייכים לקבוצות השומרות. ובכל אופן עדיין חוששים.
למיטב ידיעתי
הדומיננטי שבסיפור - הגר"י סילמן
עמדתו בענייני שמירת קורונה כשל הרבי מבעלזא שליט"א

• הוסף לסימניות
הדומיננטי שבסיפור - הגר"י סילמן
עמדתו בענייני שמירת קורונה כשל הרבי מבעלזא שליט"א
קישקוש!!!
בישיבה נוכחו גם ר' שריאל רוזנברג שידוע כמחמיר בענייני קורנה. הרש"צ רוזנבלט כנ"ל. הרב פרבשטיין ועוד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כתוב מפורש במכתב הנ"ל:
כל עוד שלא הוברר התועלת וכל עוד שלא הוכח שאין נזק לא להתחסן.

אבל כיון שכבר הובררה התועלת, וגם הוכח שאין נזק, אם כך, ברור שצריך להתחסן.
באיזה תאריך "הובררה"?
ובאיזה תאריך נכתב המכתב?

• הוסף לסימניות
כל הסיבה שחוששים לחיסון הזה זה בגלל שלכל חיסון רגיל לוקח המון שנים בדיקות ומחקרים (6 שנים) עד שזה מקבל את האישורים ופה מכח הלחץ שחררו אותם מוקדם תוך פחות משנה בלי לדעת השלכות לטווח הרחוק.

• הוסף לסימניות
רק דבר אחד אני לא מבין, מה מניע את הרב פירר?
העזרה האדירה שהוא נותן כל הזמן ברורה, אבל לקום ולעבור לגדוילים ולהעביר להם מהידע שלו כדי שיפסקו.
נשמע לי מעניין.

• הוסף לסימניות
שימו רק לב, עד כמה זה מדהים איך בתקשורת מוצג רק צד אחד, כאילו הצד השני לא קיים.
והמפליא עוד יותר הוא איך אנשים עוד מתייחסים לזה.
אתם חושבים שאת סיבוכי החיסון הזה (והלוואי שלא יהיו) מישהו יפרסם בעיתון? אתם חושבים שאם יסתבר שהחיסון לא יעיל מספיק, מישהו יכתוב את זה באותויות קידוש לבנה?

• הוסף לסימניות
שימו רק לב, עד כמה זה מדהים איך בתקשורת מוצג רק צד אחד, כאילו הצד השני לא קיים.
והמפליא עוד יותר הוא איך אנשים עוד מתייחסים לזה.
אתם חושבים שאת סיבוכי החיסון הזה (והלוואי שלא יהיו) מישהו יפרסם בעיתון? אתם חושבים שאם יסתבר שהחיסון לא יעיל מספיק, מישהו יכתוב את זה באותויות קידוש לבנה?
ברור שיכתבו על זה
כל הסיבה שחוששים לחיסון הזה זה בגלל שלכל חיסון רגיל לוקח המון שנים בדיקות ומחקרים (6 שנים) עד שזה מקבל את האישורים ופה מכח הלחץ שחררו אותם מוקדם תוך פחות משנה בלי לדעת השלכות לטווח הרחוק.
ארגוני הבריאות בעולם הם גופים מקצועיים ולא פוליטיים. מה האינטרס שלהם לאשר את החיסון?!
יש כמה דברים בסיסיים שלא הבנתם בתהליך בדיקת החיסון וזה בסדר...
והשאלה שלי מציקה, באיזה הלכה בחושן משפט כתוב דיני חיסונים? ואני לא חולקת על כך שגדולי ישראל הם עיני העדה!!!
אבל מה זה קשור לדיינים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה