עזרה להחזיר את ההנחה ברב קו

• הוסף לסימניות
איזה הנחה יש באמצעות יישומון?
כל אדם יכול לשלם באמצעות יישומון, מי שאינו מחזיק בסמארטפון (כמוני אגב), יותר ממוזמן לפתח טכנולוגיה מתאימה לכרטיס הרב קו.
עד אז, לא חושב שיש מה היות צר עין לחישוב של אופן התשלום הזול ביותר שמרוויחים ממנו מחזיקי סמארטפון, מכור הנסיבות.
לידיעתכם זהו לא הדבר היחיד שאנחנו מקריבים למען ערכינו.
מי שזה קשה לו מוזמן לפרוש.....
התוכנית של משרד התחבורה היא שתהיה אפשרות לטעון ברב קו חוזה מיוחד, שיסעו בו כל החודש ובסוף החודש יחושב החוזה/ החוזים המשתלם לנוסע ויחויב בכרטיס אשראי (בדומה ליישומון , רק דרך הרבקו)
בטח יקח זמן עד שהטכנולוגיה הזו תמומש.

• הוסף לסימניות
מה הקשר גזירה?!
אולי פעם אחת יבדקו לפני שצועקים סתם?
ההנחחה ברב קו התחילה בזמן שהיתה אפשרות לשלם במזומן והיתה אפשרות לשלם ברב קו, במטרה להעביר את כולם לתשלום ברב קו הונהגה הנחה של 25 אחוז למשלמים ברב קו.
הנחה זו נקבעה מראש לשנים בודדות, אך הוארכה מחוסר אומץ של שרי התחבורה לדורותיהם.
בימינו שכבר אין אפשרות לשלם במזומן, אין שום טעם וסיבה שתעמוד מאחורי ההנחה, ולכן היא בוטלה.
מהלך נכון.
במקביל הונהגה שיטת חופשי חודשי לכל הארץ במחיר של 225 ש"ח, שמועדדת מאד נסיעה קבועה עם תחבורה ציבורית (חיסכון של מאות שקלים בחודש על פני תוכניות העבר) ולילדים התשלום הוא חצי, כלומר נשאר כפי שהיה הנחה של חמישים אחוז.
זה כל הסיפור, ובגלל שזה לא גזירה אף אחד לא מדבר על זה.
זו גם הסיבה שמכל הצעקות בזמנו נגד הרפורמה בתחבורה הציבורית, לא נשארה אף צעקה, ואף אחד לא מתכוון לגעת בה, פשוט ראו שהיא נכונה צודקת, וחוסכת מאות ואולי אף אלפי שקלים בשנה למשפחה חרדית המשתמשת באופן קבוע ותדיר בתחבורה ציבורית
אתה משתמש בתחבורה ציבורית או שאתה נוהג?

• הוסף לסימניות
זה כ"כ משתנה מאחד שני כך שמגוחך לראות את הוויכוח פה...

אני מבית שמש, כך שהרווחתי
וחברה שלי מירושלים הפסידה

לא עשיתי מחקר איפה גרים יותר אנשים אבל לדעתי (האישית בלבד) יש יותר שהרוויחו מאשר הפסידו
לקרוא לזה גזירת הרב-קו ולעשות עליהום - קצת מוגזם...

• הוסף לסימניות
מעניין לבדוק באחוזים כמה מרויחים מהרפורמה
מאז הרפורמה אני רק עסוקה בלהטעין את הרב קוים כי הכסף נגמר כ"כ מהר.
בנסיעה משפחתית של 2 מבוגרים + 4 ילדים בין אשדוד לב"ב אנחנו משלמים כמעט פי 2 על כל נסיעה.
קבעו תעריפים הגיוניים לכל חלקי הארץ
בשונה ממה שהיה קודם שהיו ערים שהנסיעה אליהם היתה זולה בלי שום פרופורציה (לדוג' אשדוד)
בזמן שלשאר הערים אפילו הקרובות יותר המחירים יכלו להיות ממש יקרים

• הוסף לסימניות
בדקת כמה יצאה לך נסיעה אחרי הנחת ערך צבור?
מאמינה שתופתעי...
נכון
מעט פחות (אני יודעת חשבון זה בסדר...)
אבל ברגע שירד לי המחיר של החופשי חודשי
והטווח שלו גדל
אז מבחינתי זה שווה
ובקשר לטענה של ההלוואה למדינה
באמת אם הייתה אופציה היית מטעינה רק 5.5 שקל?
זה משהו שנשאר לכל הזמן - אז בנסיעה הבאה ישמש אותי מה קרה?
לא כל מה שעושים פה הוא גרוע
ובקשר לחילונים שמחשב להם בסוף חודש
לא רואה איך כזה דבר יכול להיות ללא מכשיר חכם - אז כן אני משלמת בשמחה את המחיר שאני מפסידה מכיון שאני לא מחזיקה כזה מכשיר

• הוסף לסימניות
באמת אם הייתה אופציה היית מטעינה רק 5.5 שקל?
בעבר הייתי מטעינה 50 ו-100 ש"ח. היום אני מטעינה 30, למרות שזה לא מספיק לי לכלום וכלום. כי אין לי עניין להלוות כסף לאף אחד פה.
יוצא, לפעמים, שפעמיים בשבוע אני צריכה להטעין. ולשאלתך - התשובה חיובית בהחלט.
עדיף לי להטעין בכל פעם סכום מדויק, בפרט שממילא אני חייבת לפני כל יציאה לוודא שהרב קו מוטען...

• הוסף לסימניות
לי עדיין יש ברב קו ממה שהטעמתי לפני שנה לפני כניסת הרפורמה

• הוסף לסימניות
איזה הנחה יש באמצעות יישומון?
כל אדם יכול לשלם באמצעות יישומון, מי שאינו מחזיק בסמארטפון (כמוני אגב), יותר ממוזמן לפתח טכנולוגיה מתאימה לכרטיס הרב קו.
עד אז, לא חושב שיש מה היות צר עין לחישוב של אופן התשלום הזול ביותר שמרוויחים ממנו מחזיקי סמארטפון, מכור הנסיבות.
לידיעתכם זהו לא הדבר היחיד שאנחנו מקריבים למען ערכינו.
מי שזה קשה לו מוזמן לפרוש.....
ממש לא מסכימה..
המדינה זה גוף ציבורי ואמור לשרת את כולם בצורה שוויונית,
אין שום סיבה שבעלי סמארטפון ייהנו מהנחות שאחרים לא נהנים מהם..

• הוסף לסימניות
בעבר הייתי מטעינה 50 ו-100 ש"ח. היום אני מטעינה 30, למרות שזה לא מספיק לי לכלום וכלום. כי אין לי עניין להלוות כסף לאף אחד פה.
יוצא, לפעמים, שפעמיים בשבוע אני צריכה להטעין. ולשאלתך - התשובה חיובית בהחלט.
עדיף לי להטעין בכל פעם סכום מדויק, בפרט שממילא אני חייבת לפני כל יציאה לוודא שהרב קו מוטען...
זה מה שנקרא דפקת את אגד
בשביל חלילה לא להלוות כסף למדינה את דופקת את עצמך שצריכה כל פעם להטעין
(אם היית מטעינה 100 - לא היית צריכה לבדוק כל פעם)

• הוסף לסימניות
זה מה שנקרא דפקת את אגד
לא מדויק.
במקום אולי להלוות מהבנק (ולשלם ריבית) ולהטעין את הרב קו בסכום גבוה לחינם.
היא רוצה להטעין כל פעם כמה שצריכה.
שירות שמשלמים עליו מראש בד"כ יש הנחה מסוימת (אצלנו בעיר יש הנחה בארנונה אם משלמים מראש)

• הוסף לסימניות
זה מה שנקרא דפקת את אגד
איזו תשובה לא יפה.
מעולם לא הטענתי 200 ש"ח.
לאחרונה אני מטעינה 30 ש"ח, וכל פעם עלי לוודא שיש לי מספיק כסף בכרטיס. אם אני ממילא מכניסה אותו לקורא הכרטיסים - למה לא לשלם בכל פעם וזהו?
תחשבי ש-30 ש" לא מספיק לי אפילו לנסיעה לב"ב. כן?
זה לעצם הטענה שלך.
בלי קשר לזה - מה אני עושה זה לא קשור לאף אחד, בוודאי שלא למשרד התחבורה. כשהם דורשים ממני להטעין בסכום גבוה ממחיר הנסיעה - עליהם לתגמל אותי באופן כלשהו. מינימום של הגינות.
וסליחה, באפליקציה משלמים בסוף החודש. נכון? למה כאן דורשים מראש, וסכום גבוה יותר ממחיר הנסיעה??

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה כ"כ משתנה מאחד שני כך שמגוחך לראות את הוויכוח פה...

אני מבית שמש, כך שהרווחתי
וחברה שלי מירושלים הפסידה

לא עשיתי מחקר איפה גרים יותר אנשים אבל לדעתי (האישית בלבד) יש יותר שהרוויחו מאשר הפסידו
לקרוא לזה גזירת הרב-קו ולעשות עליהום - קצת מוגזם...
יש מישהו שהרוויח מאי תגמול הטענה מראש?

• הוסף לסימניות
תראו איך כ''כ הרבה תגובות אגוצנטריות
ביקשנו עזרה להחזיר את ההנחה שהיתה עד ליברמן
לא מתאים לכם לעזור? אל תלכלכו...
איפה ראית פה אגוצנטריות? אנשים האירו צדדים חיובים שהיו ברפורמה.

וזה לא סותר את זה שיחידה שחושבת שהרפורמה הזו מושלמת זו מירב מיכאלי שעשתה אותה, [ולא ליברמן], חוץ מההנחה ברב קו יש עוד דברים שכדאי שיחזרו [למשל החופשי גמיש]
אף אחד לא אמר שלא מתאים לו לעזור.

• הוסף לסימניות
וכשילד מאבד רב קו לא יטעינו לנו מיד את הסכום שנותר בכרטיס שאבד,
אלא ידרשו ממנו לבוא שוב רק כעבור 3 ימים בשביל להעביר את הכסף.
וא"א לשלם שניים בכרטיס 1, ברגע שתיקפתי הוא לא נותן לי שוב.
אז אם יצא לי לנסוע פעם בשנה באוטובוס עם אשתי או עם הילדים אני צריך להטעין בכל רב קו 30 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה