קורונה להחזיר את הילדים או לא?

• הוסף לסימניות
חשוב לי להדגיש שבגנים מאד שומרים על הכללים, ולכן מבחינתי כל יום שיש לימודים אני אשלח אותם.
גם אם הגננות משתדלות מאד,
זה לא אפשרי כל כך לשמור!!
בעיקר בגיל קטן יותר
הבנות נצמדות אחת לשניה
אוכלות מהעוגיה של החברה מתעטשות וכו

• הוסף לסימניות
ולהורים שחושבים שבבית הם יצליחו לשמור על הילדים שלהם שלא יחלו - קצת חוסר אמונה מבחינתי, יכול להיות שיהיו כאלה שיחלקו עלי, אבל בלי שמירה מלמעלה, גם בבית לא יעזור שום דבר וזה יכנס משום מקום.
כל כך לא אוהבת את ההתנפנפות הזו בשם האמונה.
זה נכון שאם ה' לא ישמור עיר שוא שקד שומר ואם לא ישמור בית גם.
אבל-
אין ספק שבבית הילדים יותר מוגנים.
ולא- לא חושבת שזה סותר את האמונה.

לדעתי, חציה במעבר חציה, או תוך כדי שמסתכלים על הכביש זה סוג של חוסר אמונה.
ולקחת תרופות זה גם סוג של חוסר אמונה.
אם אני מאמינה שאני בידיו של הקב"ה ומה שהוא קבע שיקרה לי, זה מה שיקרה, אז מה מקום יש להשתדלות?
תמהני

• הוסף לסימניות
כל כך לא אוהבת את ההתנפנפות הזו בשם האמונה.
זה נכון שאם ה' לא ישמור עיר שוא שקד שומר ואם לא ישמור בית גם.
אבל-
אין ספק שבבית הילדים יותר מוגנים.
ולא- לא חושבת שזה סותר את האמונה.

לדעתי, חציה במעבר חציה, או תוך כדי שמסתכלים על הכביש זה סוג של חוסר אמונה.
ולקחת תרופות זה גם סוג של חוסר אמונה.
אם אני מאמינה שאני בידיו של הקב"ה ומה שהוא קבע שיקרה לי, זה מה שיקרה, אז מה מקום יש להשתדלות?
תמהני
כל מילה!

• הוסף לסימניות
טוב, החלטנו,
הילדים נשארים בבית.

• הוסף לסימניות

החלטנו (שוב :() של סדר יום, מבצע למילוי הוראות ומטלות, נקודות, שבסוף כל שבוע, מי שיצבור הכי הרבה נקודות, יוכל לבחור משחק\מקרנצ'יק שכל המשפחה תוכל להנות ממנו.
ובנוסף, כל ילד שיתנהג הכי טוב יקבל 2\1 שעת חסד לצאת לנשום אויר קצת.

• הוסף לסימניות
ברור שמלכתחילה הכי טוב במאבק על הנגיף להשאר כולנו בבתים.

אבל מה לעשות שאצל רוב המשפחות האמא בעבודה (מחוץ לבית) והאבא בכולל/ בעבודה.

ולדעתי (כמובן מדברת על אוכלוסיה שלא בסיכון! )

הסיכון בלאבד מקור פרנסה למשפחה לא פחות מהסיכון להיות בבידוד או חוח להדבק.

ואולי אפילו יותר.

בכא שמחה מאוד עם מי שיש לה אפשרות לוותר על הפרנסה ולהשאר בבית.

מה שעוד מתמיה אותי אלו שכמובן כמו רובינו לא יכולים לוותר על הפרנסה, אז האבא הולך לכולל/עבודה, האמא לעבודה אבל משאירים בבית משפחה שלמה.

החל מתינוקות בני כמה חודשים ועד נערות בנות 15, אני לא רואה מה היתרון להסתובבות תחת אחריות של ילדה בת 15, שפתאום נהפכה לאמא של המשפחה.

גם פה יש סיכון לא מבוטל לשבירה של הנערות האלו.

ולא מדברת על אותם המשפחות שלא שולחות למוסדות לימוד, אבל יוצאים לטייל ולסידורים, גם במקומות המוניים.

תחכימו אותי פה במשהו, אולי לא הבנתי מספיק את הרעיון...

• הוסף לסימניות
ברור שמלכתחילה הכי טוב במאבק על הנגיף להשאר כולנו בבתים.

אבל מה לעשות שאצל רוב המשפחות האמא בעבודה (מחוץ לבית) והאבא בכולל/ בעבודה.

ולדעתי (כמובן מדברת על אוכלוסיה שלא בסיכון! )

הסיכון בלאבד מקור פרנסה למשפחה לא פחות מהסיכון להיות בבידוד או חוח להדבק.

ואולי אפילו יותר.

בכא שמחה מאוד עם מי שיש לה אפשרות לוותר על הפרנסה ולהשאר בבית.

מה שעוד מתמיה אותי אלו שכמובן כמו רובינו לא יכולים לוותר על הפרנסה, אז האבא הולך לכולל/עבודה, האמא לעבודה אבל משאירים בבית משפחה שלמה.

החל מתינוקות בני כמה חודשים ועד נערות בנות 15, אני לא רואה מה היתרון להסתובבות תחת אחריות של ילדה בת 15, שפתאום נהפכה לאמא של המשפחה.

גם פה יש סיכון לא מבוטל לשבירה של הנערות האלו.

ולא מדברת על אותם המשפחות שלא שולחות למוסדות לימוד, אבל יוצאים לטייל ולסידורים, גם במקומות המוניים.

תחכימו אותי פה במשהו, אולי לא הבנתי מספיק את הרעיון...

כבר כתבו פה-כל משפחה מה שמתאים לה, כי מה שמתאים לי, למשל, לא מתאים לך, ולהפך.

• הוסף לסימניות
אכן שכחתי לכתוב בתחילת התגובה שזה בכלל לא נראה נושא לדיון.

עכ"פ נראה לי שאת פתחת את הדיון בבקשה שיעזרו לך להחליט, אז מצוין שהגעת למסקנה המתבקשת:)

• הוסף לסימניות

עכ"פ נראה לי שאת פתחת את הדיון בבקשה שיעזרו לך להחליט, אז מצוין שהגעת למסקנה המתבקשת:)
אם זה לא נושא לדיון, אין ענין להעלות הודעות שגורמות לדיון

• הוסף לסימניות

כל אחת ומה שמתאים לה.
לא מתאים לך לדיון? סבבה.
לי זה מתאים, בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה