כללי לוגו-זה אומר דרשני

• הוסף לסימניות
זה ממש אומר דרשני שאני צריכה לעצב לוגו "אומר דרשני" לסימנריון חורף לבנות סמינר ושום רעיון לא עולה.... מה כבר אפשר לעשות עם זה? יש למישהו רעיון?

• הוסף לסימניות
רעיון נחמד.

הלוגו צריך להיות; דף-נאום שבתחתיתו יש פה, ויוצא ממנו יד והוא מחזיק את הרמקול ביד לכיוון פיו, כביכול דף הנאום דורש במקום שידרשו מתוכו, וזה "אומר דרשני"...
הלוגו הזה צריך להיות מעין קריקטורה עדינה.

• הוסף לסימניות
לדעתי דווקא יד בתנועת "שטייגען" המוכרת מעולם הישיבות תאמר דרשיני..

• הוסף לסימניות
ראשית, תודה לעוזרים.
lmnt זה אכן הרעיון הראשון שצץ במוחי. אולם חיפשתי כזאת יד והתמונות כולם קיצ'יות ולא מתאימות לסגנון ולמעמד.
עסמעסי... (ככה כותבים) אהבתי;)
אני מעלה את מה שבסוף יצא איך שהוא. מה דעתכם? זה אומר דרשני?...
ד"א כמה לוקחים לכזה לוגו? הרי ברור שאי אפשר לקחת מחיר שלוקחים ללוגו רגיל. מדובר בשימוש בלוגו למשהו חד פעמי למשך 3 ימים, אם כן איך מתמחרים? אשמח לשמוע.

קבצים מצורפים

• Picture 3.jpg
    KB 52.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הראשון גם מאוד יפה

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את הזרימה של הראשון, אבל הוא לא מספיק ברור, הש' נראית כמו ט.
וגם האחרון נחמד.

לגבי מחיר - תקחי לפי ההשקעה בעבודה, האם בגלל שזה רק ל-3 ימים זה פחות עבודה מבחינתך? (אני משערת שכן, ברמה מסויימת).

• הוסף לסימניות
הראשון יפה.

• הוסף לסימניות
קבלי לוגו על אותו סגנון, כמובן שיש עדין מה לשפר

קבצים מצורפים

• Graphic3.jpg
    KB 95.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
באלמעלה, אהבתי.

• הוסף לסימניות
אם את משתמשת בלוגו של באלמעלה
לדעתי תאריכי את הד' והר' של יראו ז' וו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מתפרסמים לאחרונה כל מיני תוכניות לימוד לנשים חרדיות שרוצות להרוויח ים כסף בקלי קלות!
לא רק מתכנתות, לא רק מורות לכווווללללןןן!
וזה ממש ממש כמה חודשים ואפשר לקבל סכומים נורא נורא יפים!
לצערי גם אני נפלתי קורבן לקרוס כזה
ואני משתתפת כמה תובנות שאולי יעזור הלאה
- אם זה מקום שכבר הוציא כמה מחזורים ואף אחת לא מפרסמת בריש גלי שהיא למדה שם - זה אומר דרשני!!!
- אם המקום לא מפרסם יותר מ3-4 שמות של בוגרות שלמדו אצלו והצליחו - זה אומר דרשני!!!
- תנסי לבדוק מתי נפתח המחזור שלפניך, מקום שפותח מחזור כל 3 חודשים אומר דרשני!
- אם בנות אמרו לך שהן לא מרוצות - תביני שיש על מה ועל תחשבי לי זה לא יקרה!!!
- אל תרשמי לקורס מבלי לקבל סילבוס ברור! מה לומדים כל שיעור, מי מלמד וכו!
- תוודאי שאפשר לשאול שאלות בשיעור! ואת המרצה!
שיעור שלא נותנים לך לשאול שם שאלות עם מקרופון פתוח- את גם יכולה לעשות לבד מול שיעור מוקלט אחר!
- מקום שאין עליו בקורות ברשת (או שיש ביקורות בודדות) זה מנורה אדומה מהבהבת!!!!!
- אם הקורס עולה כמו שנת תואר (10,000 שח ) והוא לא תואר , וגם אפשר להשיג אותו בחצי מחיר במקומות אחרים, מוכרים, ומוצלחים יותר זה אומר דרשני רציני !!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה