נראה לך אם הפונט יהיה באותו סגנון/קו זה יהיה הפתרון?לא יודעת כמה ניסיון והבנה יש לי, אבל בעין רגילה, משהו קצת מדי מורכב לי בלוגו. לא ברור לי כל כך איפה להתמקד. יש כאילו שני מוקדים שהעין נתפסת אליהם וזה קצת מבלבל אותה
אהבתי את הצבעים והגופן... ממש יפה
עדיף שהכל חד או זורם וקופצני?הלוגו יפה מאוד. לי קצת מפריע שהפונט משתנה מאותיות חדות וחלקות לקופצני ולא יציב. הצבעים מעולים בעיניי.
אני פתוחה לשמוע הכללי יש משהו שקצת מפריע בלוגו
(אולי כי אני בתחום פחות מ-7 שנים...)
נראה לי (אני אומרת בזהירות, אפשר כמובן לחלוק עלי):נראה לך אם הפונט יהיה באותו סגנון/קו זה יהיה הפתרון?
זה מה שהפריע לי גם ת'אמת...
הרעיון ללוגו מהמם! הצבעים יפים בעייני לא רועשים וגועשים....אני פתוחה לשמוע הכל![]()
עדיף הכל חד. לטעמי. בהצלחה רבה!!עדיף שהכל חד או זורם וקופצני?
בגדול, הקודם היה יפה יותר אבל עם בעיות.לקח לי קצת עד שמצאתי זמן לזה...
משהו עדיין מפריע לי קצת לא יודעת.. אולי בגלל שזה לעצמי
מה אומרים? צפה בקובץ המצורף 638494
לדעתי מושלםלקח לי קצת עד שמצאתי זמן לזה...
משהו עדיין מפריע לי קצת לא יודעת.. אולי בגלל שזה לעצמי
מה אומרים? צפה בקובץ המצורף 638494
קבלתי הערות שהפונט LD לא מתאים לשאר הטקסט (מה שגם אני חשבתי) לכן החלפתי את הפונטבגדול, הקודם היה יפה יותר אבל עם בעיות.
מהלוגו השני הוכח שהבעיות למעלה היו בעיקר בLD וגם ביישור של הLD עם שאר הטקטס (זה היה ממורכז בשונה מכאן).
הייתי חוזר לראשון, ומשפר את הLD ומצמיד את הגובה של design ללמעלה או למטה ביחס לLD.
אבל בהחלט שנות הניסיון מדברות בעד עצמם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים