דרוש מידע לטוס לארה''ב מהרגע להרגע אפשרי?

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה לטוס תוך כמה ימים ואין לי ויזה או משהו כזה. מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי אישור?

• הוסף לסימניות
דרכון ביומטרי בתוקף יש?
כי אם כן, אפשרי בעקרון

• הוסף לסימניות
כן, וגם לשלם משהו כמו $21

• תודה
Reactions: HZ
  • הוסף לסימניות
ניתן להוציא ESTA רק אם יש לך דרכון ל10 שנים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • תודה
  • הוסף לסימניות
ESTA זה רק למי שיש דרכון לא ישראלי,
למי שיש דרכון ישראלי ביומטרי לא צריך ויזה

• הוסף לסימניות
יש לך כבר כרטיס טיסה?
כי לא קל למצוא בימינו כרטיס טיסה מהרגע להרגע

• הוסף לסימניות
ESTA זה רק למי שיש דרכון לא ישראלי,
למי שיש דרכון ישראלי ביומטרי לא צריך ויזה
ESTA זה אישור כניסה ושהיה עד חצי שנה (או שלושה חודשים, לא זוכר בדיוק) , לא ויזה, והוא בהחלט נצרך, לכל מי שהוא לא אזרח אמריקאי, ממלאים טופס באינטרנט, משלמים כמה דולרים ומקבלים תשובה תוך כמה ימים
כל זה רלוונטי למי שיש דרכון ביומטרי, למי שאין, צריך לעשות ויזה רגילה

• תודה
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה עולה 21$ אבל אמרו לי שזה גם עוד 250 שקל להגשת בקשה זה נכון?

• הוסף לסימניות
לא, רק $21, אלא אם כן בא לכם לשלם למישהו שימלא בדיוק אותו טופס
(או כשנכנסים לאתר לא רשמי - שמתי את האתר הרשמי)

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: צפונבון1 //
57 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה