זה פשוט לרשום את הפרטים. ולקבל את האישור למייל תוך כמה, 1-3 ימים?במקום ויזה אפשר להוציא ESTA
מה זאת אומרת? נראה לי שהדרכון שלי הוא 5 שנים אז זה לא יעזור?ניתן להוציא ESTA רק אם יש לך דרכון ל10 שנים
לא נכוןניתן להוציא ESTA רק אם יש לך דרכון ל10 שנים
נכוןלא נכון
חייב ביומטרי
זכור לי מקרוב משפחה שלא אישרו לו את ה esta בגלל זהמה זאת אומרת? נראה לי שהדרכון שלי הוא 5 שנים אז זה לא יעזור?
ESTA זה אישור כניסה ושהיה עד חצי שנה (או שלושה חודשים, לא זוכר בדיוק) , לא ויזה, והוא בהחלט נצרך, לכל מי שהוא לא אזרח אמריקאי, ממלאים טופס באינטרנט, משלמים כמה דולרים ומקבלים תשובה תוך כמה ימיםESTA זה רק למי שיש דרכון לא ישראלי,
למי שיש דרכון ישראלי ביומטרי לא צריך ויזה
ESTA וויזה זה שני דברים שוניםESTA זה רק למי שיש דרכון לא ישראלי,
למי שיש דרכון ישראלי ביומטרי לא צריך ויזה
לדעתי לשנתייםESTA זה אישור כניסה ושהיה עד חצי שנה (או שלושה חודשים, לא זוכר בדיוק)
נכוןלדעתי לשנתיים
שהיה של 90 יום, תוקף של ESTA לשנתייםלדעתי לשנתיים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: צפונבון1 //