קבלת מייל חוזר כזה:?מישהו יודע על התהליך הזה של קבלת אישור?
כי רשמתי הכל וגם עשיתי אמצעי תשלום אבל לא ממש קיבלתי אישור נורמלי למייל. אז אני לא יודע אם אם עבד לי ההגשה של הבקשה.
כן. אבל לא קיבלתי שום מידע אם התשלום התבצע.קבלת מייל חוזר כזה:?
Thank you for applying for ESTA. Your application number is .... You will need this number to retrieve your application. You can check the status of your ESTA a.
E-mail Security: If you are concerned about clicking the above link, ESTA can be accessed by typing in the address bar of your browser.
Please do not respond to this email. If you have any questions or concerns, contact the Traveler Communications Center (TCC) at 1-202-325-8000.
גם אני לא נראה לי שקבלתיכן. אבל לא קיבלתי שום מידע אם התשלום התבצע.
ואיך אני יכול לראות את התשובה?
ואיך אדע אדע אם התשלום התקבל?גם אני לא נראה לי שקבלתי
התשובה לא מגיע מיד, אצלי זה הגיע תוך יום נראה לי אבל זה יכול להיות יותר
ואפשר לראות בקישור ששלחו לך
למה שלא יתקבל?ואיך אדע אדע אם התשלום התקבל?
כי זה לא עבר לי אם כרטיס מסויים, אז ניסיתי עם אחר ולא היה כתוב בפירוש שהתקבל תשלום. שאלתי כי רציתי לדעת שעשיתי נכון כדי שאוכל לקבל זריז כמה שאפשר. ולכן חשוב לי שזה כבר יסודר עכשיו שלא אחכה ואראה שבכלל לא נשלח.למה שלא יתקבל?
ותדע כשיצא לך מהחשבון או כשתקבל תשובה
צריך תוקף 10 שנים בפועל (דהיינו חדש...), או דרכון שבבסיסו הוא ל10 שנים גם אם נשארה שנה אחת מספיק?תוקף של 10 שנים
לא הבנתי. יש לי דרכון ביומטרי ישראלי שהנפקתי אותו ל5 שנים. אי אפשר לטוס איתו לארה''ב?צריך לקבל קוד למייל שאיתו אפשר להיכנס שוב
במידה ועדיין לא הושלם התהליך (ולהמשיך אותו)
ואם הושלם אז ניתן לראות אם התקבלה הבקשה
צריך דרכון ביומטרי ותוקף של 10 שנים
בד"כ לא עושים בעיות
בגלאי 18-20 קשה יותר..
כל מדינה יש לה דרישות אחרות לגבי התוקף של הדרכון (מספר השנים שנשארו)צריך תוקף 10 שנים בפועל (דהיינו חדש...), או דרכון שבבסיסו הוא ל10 שנים גם אם נשארה שנה אחת מספיק?
נראה שזו התשובה - אין לכם אפשרות לטוס עם ESTA..ממש אשמח אם מישהו יודע. כרגע שלחתי בקשה ביום חמישי ועדיין לא קיבלתי תשובה. אני מנסה להכנס למספר
הבקשה וכתוב לי ככה.
צפה בקובץ המצורף 1857627
והנה למי שצריך עם תרגום של גוגל עד כמה שהוא מדוייק, אבל את הרעיון של ההודעה אפשר להבין.
צפה בקובץ המצורף 1857628
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים