מאד כדאי לעשות אבחון תעסוקתי ולדעת מה סוג המקצועות שיכולים להיות רלוונטים.אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כל מיני מקצועות שניתן ללמוד אותם במקביל ללימודים בי'ב
קורסים קצרים או התחלה של מקצוע מסוים שניתן להתחיל בי'ב ולהמשיך אחר כך בה' ו'
כל רעיון שלכם יעזור
תודה רבה
פחות מענין אותי הסגנון הזהצילום וידאו, וצילום סטילס
אפשרי בקורסים וכן לעבוד תו"כ לימודים.
אני יכולה ליצור איתך קשר בפרטי ?מציינת לצורך העניין שאני יועצת תעסוקה ומכשירה יועצות תעסוקתיות.
Vidmandvora בגימייל.אני יכולה ליצור איתך קשר בפרטי ?
אם תוכלי לפרסם מייל שלך או שתכתבי לי בהודעה אישית
תודה
תכלס צודקתתלמדי אנגלית,
יעזור לך לכל מקצוע רציני
שלחתי לך מייל ...Vidmandvora בגימייל.
אני צריכה לעבור ללמוד בוולף בשביל ללמוד את המקצועות האלהיש בוולף מקצועות כמו בימוי והפקה, טכנאות סאונד במה ועוד שאפשר ללמוד גם בכיתה י"ב
אם מענין אותך אני ישלח את הסילבוס
אם היא לא סיימה 12 שנות לימוד, אי אפשר לפתוח תיק אקסטרני בלי האישור של הסמינר, אישור שבדרך כלל לא נותנים.אם את לומדת בסמינר ללא בגרויות-להשלים אותן (לפתוח תיק אקסטרני)
את לא צריכה ללמוד שם בשביל זהאני צריכה לעבור ללמוד בוולף בשביל ללמוד את המקצועות האלה
או שאפשר ללמוד את זה במקבל לסמינר אחר ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים