פנאי למה אין קיטנת גברים - ימי עיון לגברים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בדיוק בגלל נשים ממורמרות ומתמסכנות, הבעלים לא מעזים אפילו לחשוב על זה.
אני מספרת על זה שבעלי (ולא רק הוא) נופש לפחות פעם בשנה ואף יותר מזה,
אני נופשת רק בזוגי או במשפחתי.
והוא מעז לחשוב על זה עוד ועוד ועוד...
(ולא התמרמרתי או התמסכנתי)

• הוסף לסימניות
שום דבר לא אישי ח"ו.
באופן כללי במשפחות שאני מכיר לפחות, הנשים מרגישות שהן נושאות את כל העול על כתפיהן והבעלים מכייפים להם בכוילל ובצ'ולנט וכו',
ואולי את חסידית, אבל בציבור שאני בא ממנו ברעיון של חופשה לגברים בלבד הוא אפילו לא עולה על הדעת לרוב האנשים (חוץ מהבריסקער הנודד שאולי גם הוא חסיד...).
המקסימום זה בבין הזמנים יציאה למעיין עם שני חבר'ה ופחית XL...

• הוסף לסימניות
פשוט התכוונתי שלגברים פחות מתאים לארגן קייטנת נופש
הם עושים את זה לבד בדרך כלל או בצורה מאורגנת אחרת

(ונזכרתי שיש דברים מאורגנים לגברים שנקראים מסעות לקברי צדיקים עם פנסיון מלא+קצת טיולים 😉)

• הוסף לסימניות
שום דבר לא אישי ח"ו.
באופן כללי במשפחות שאני מכיר לפחות, הנשים מרגישות שהן נושאות את כל העול על כתפיהן והבעלים מכייפים להם בכוילל ובצ'ולנט וכו',
ואולי את חסידית, אבל בציבור שאני בא ממנו ברעיון של חופשה לגברים בלבד הוא אפילו לא עולה על הדעת לרוב האנשים (חוץ מהבריסקער הנודד שאולי גם הוא חסיד...).
המקסימום זה בבין הזמנים יציאה למעיין עם שני חבר'ה ופחית XL...
לא חסיד ולא נעליים
הכל טוב ברוך ה'
נאמר זאת בעדינות... יש נשים שהם באמת מרגישות כנ"ל (לא נכנס לבצדק או לא בצדק...) והתוצאה העגומה היא כמו שכתבת...
"אשה נורמלית" - יודעת טוב מאוד מה בעלה צריך ולא חופרת לו בשכל כל חמש דקות אחרי שיצא למעריב או שאיחר כמה דקות מהכולל ערב בגלל שהתעכב עם חבר שלו...
הכל במסגרת הדיאלוג כמובן ולא ברזולוציות אישיות כמובן.
זכה עזר, לא זכה כנגדו...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבמגזר החסידי זה באמת פחות מבוקש כי זה כבר קיים.
מאוד מקובל לצאת עם קבוצות של חברים מהקהילה
(ואפילו לשמורים יותר יש את זה בדמות שבת גיבוש עם האדמו״ר למי שתורם x שקלים כל חודש... )

מצד שני - זה המגזר שהכי יודע לבלות, אולי שם יהיה הכי קל למצוא משתתפים...

• הוסף לסימניות
אני מצביע בעד קונספט מיוחד.
"סתם" נופש עם "פינוקיישן" אני עושה עם חברים/אחים/גיסים יותר בזול ויותר כיף.
סליחה.

• הוסף לסימניות
אני מצביע בעד קונספט מיוחד.
"סתם" נופש עם "פינוקיישן" אני עושה עם חברים/אחים/גיסים יותר בזול ויותר כיף.
סליחה.
גם אני עם החברים והמשפחה, כמובן.
אבל גם מעבר - אני חושב משהו עם החוייה של קבוצה גדולה ומגוונת יכול להיות חבל"ז
ודוקא מענין מה הקונספט שאתה היית רוצה? תשתף.

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי אם אתה מעוניין במשהו שיתפוס גברים (לא חסידים, כי הם כמו ישיבע בוחרים) במקום שיצאו למעיין עם מנגל כמה חבר'ה,
לעשות נופש קונספט.
לדוגמא: נופש מוזיקה 4 ימים במלון, במהלכו יתקיימו תחרויות הלחנה ושירה, והלחן המנצח יבוצע על ידי פלוני הזמר וייכנס לאלבום... (ובין לבין תוסיף הופעות וכו')
או נופש "עסקי" בו מביאים הרצאות בנושא כלכלה ממגוון מומחים, ונותני לנופשים משחק "מונופול" ענקי בו הם עושים סימולציה של השקעת מניות, כוחות שוק, וכו'.
או נופש "חזרה לילדות", בו הופכים את המשתתפים למשך יום אחד ל"ילדים" במגוון דרכים, ובמהלך שלושת הימים שאח"כ מנתחים את התחושות, ומנסחים רוב לנוסחה להבנת נפש הילד,
וכו' וכו'.
ככה סתם נופש עם הרצאה עלובה של עוד הלעטת חומר או גיטרה על הבריכה עם 200 זרים סביבך, לרוב האנשים זה פחות מתאים.

• הוסף לסימניות
אני רק מנסה להבין...
נו, זה ההצעה שהצעתי במקור!!!
אז, ברוך שכיוונתי לדעת גדולים... לדעת לגדול!!!.

• הוסף לסימניות
אפשר נופש בבית
שהאשה לא תבקש כלום אבל כלום !!!! מהבעל 4 ימים + יציאה למסעדות, פינוקים קטנים בבית, וארוחת ערב עם חבר ילדות......

ביום שגבר יצטרך להתמודד עם כל מטלות הבית+עבודה +לידות וכל המסתעף
ולנשים תהיה יציאת חובה 3 פעמים ביום שאי אפשר להשיג אותה ולדבר איתה
נדבר על שויון גם בחופשים.
שמחתי לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה