- הוסף לסימניות
איך אני יודעת איזה מרווח נתנו לי?ברור שכמה שפחות שנים התשלום הסופי הרבה יותר נמוך
מצרף סימולציה עם הריביות שכתבת.
צפה בקובץ המצורף 1354199
ועד איזה מרווח אני יכולה להגיע?
איך אני יודעת איזה מרווח נתנו לי?ברור שכמה שפחות שנים התשלום הסופי הרבה יותר נמוך
מצרף סימולציה עם הריביות שכתבת.
צפה בקובץ המצורף 1354199
בכל הלוואה שלא תהיהגם בריבית פריים כדאי לי לבקש לקצר את הזמן?
זה לא כ''כ רלוונטיאיך אני יודעת איזה מרווח נתנו לי?
ועד איזה מרווח אני יכולה להגיע?
את גם חושבת ששווה למחזר מפרים למל"צ היום?זה לא כ''כ רלוונטי
מה?מורכב......
קודם כל כן.4.99 ל15 שנה מלצ
מה אומרים היועצים
יש על מה להתמקח?
זה שווה את זה?קודם כל כן.
ודבר שני, תחשבי על 20 שנה, הוא יותר זול.
????תכלס שבדקתי במחשבונים
יצא לי שההוזלה שהתלהבתי ממנה סה"כ בעיקר מגיעה מקיצור השנים
זאתמארת שגם אם אני ישאר בפריים אני ארוויח אם אני מקצרת.
זה החישוב
צפה בקובץ המצורף 1355431
בהנחה והפריים לא ירד
אבל אני מאמינה שתוך שנה עד שנתיים הוא ירד משמועתית
כך שבכלל לא בטוח שארוויח מהמל"צ
אשמח לחוו"ד
מה השאלה בדיוק?????
השאלהמה השאלה בדיוק?
אם את מאמינה שעוד שנתיים הפריים ירד רציני, אל תמחזרי. או שתקחי מלצ כל 2 (לא זוכר אם יש כזה מוצר).
מעבר לזה, ברור שכתוצאה מקיצורי התקופות - תהיה הוזלה משמעותית, בכל מסלול, אבל הפריים בינתיים לא מראה סימנים שהוא יפסיק לגדול..
למה את קוראת לזה כבילה?! תמיד אפשר למחזר. ההיוון בכל מראה לא יהיה דרמטי בגלל התקופה הקצרה.האם הפער של 1.7 מצדיק כבילה ל5 שנים לריבית גבוהה?
לדעתי, כן.ואם יתנו לי את הפריים ב+0.2 שאז זה 1.5 האם עדיין שווה?
אם את עולה בהחזר החודשי, יבדקו כושר החזר. אם לא, אז לא תהיה בעיה.ואם אישרו לי את המלצ שזה כבר יוצא החזר של 2600
האם יש סיכוי שלא יתנו לי לקצר את הפריים בלי מבחינה מחודשת זה יוצא 2800?
באמת?לדעתי, כן.
כי אני לא צופה שהריבית תרד בשנה-שנתיים הקרובות לרמה ששווה להחזיק את הסיכון שלה.
אני עליתי במל"צ ונתנו אישוראם את עולה בהחזר החודשי, יבדקו כושר החזר. אם לא, אז לא תהיה בעיה.
השאלה לאיזה פריים הם ימחזרו את זה?למה את קוראת לזה כבילה?! תמיד אפשר למחזר. ההיוון בכל מראה לא יהיה דרמטי בגלל התקופה הקצרה.
מה שיהיה אז המצב במשק, והמו"מ שלךאני עליתי במל"צ ונתנו אישור
השאלה מה יהיה שאני אבקש את הפריים
נכון.ואגב אני יכולה למחזר רק את הפריים ללאומי?
כי לאומי אמרו שצריך את 2 החלקים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים