- הוסף לסימניות
נראה לך תצליח להוציא לי בלאומינכון.
זו ההוראה הרווחת של מנהלת מחלקת המחזורים שלהם - לירון כדורי.
אבל המנהל הראשי שלהם - אורי יוניסי, שחרר אישורים ואמר שהוא לא מתנגד.
רק על פריים
מל"צ זול יותר או פריים נקי או מינוס?
נראה לך תצליח להוציא לי בלאומינכון.
זו ההוראה הרווחת של מנהלת מחלקת המחזורים שלהם - לירון כדורי.
אבל המנהל הראשי שלהם - אורי יוניסי, שחרר אישורים ואמר שהוא לא מתנגד.
התכוונתי מבחינת היכולת החזרמה שיהיה אז המצב במשק, והמו"מ שלך
לאהריבית צפויה לעמוד על 4.75% בממוצע ברבעון הראשון של 2024 (לוח 2), ולסייע להתכנסות האינפלציה אל מרכז היעד במהלך 2024.
זה כולל את 1.6 מרווח של הבנק או לא?
זה יהיה יותר או פחות?לא
וזה רק תחזית
מאז שנחרב בית המקדש..מה זה אומר?
זה יהיה יותר או פחות?
זה אומר עפ"י תחזית 4.75+1.6?מאז שנחרב בית המקדש..
זה אומר שוב.. הנבואה ניתנה.זה אומר עפ"י תחזית 4.75+1.6?
שאלתי שאלה טכנית מאודזה אומר שוב.. הנבואה ניתנה.
ובנימה אישית,
לא צריכים להיות כל כך אובססיביים למה יהיה בעתיד.
מה שיהיה - יהיה רצון ה'.
אנחנו צריכים לחשוב בגדול מה ההיגיון, ולהתקדם. יותר מידי חשבונות, רק מקשה על היכולת לקבל החלטות בחיים.
(אני כותב ברוח טובה כמובן).
אם כתבו שריבית הפריים - זה כולל, אם ריבית בנק ישראל, לא כולל.שאלתי שאלה טכנית מאוד
כשהם כתבו תחזית של ....
מה זה אומר לאזרח הפשוט + או כולל
הריבית צפויה לעמוד על 4.75% בממוצע ברבעון הראשון של 2024(לוח 2), ולסייע להתכנסות האינפלציה אל מרכז היעד במהלך 2024.
זה כולל את 1.6 מרווח של הבנק או לא?
ראובן טוען שכןאני משער שהם מתכוונים כולל הפריים. אחרת זה 6.25 . לא נראה לי שזה ההערכות.
ו שוב לקחת את זה כאינדיקציה. לא התורה מסיני כי ראינו כמה הם צדקו בהערכות.
בהחלט תקופה מבלבלת.
יקירי, לצערי אתה טועה.אני משער שהם מתכוונים כולל הפריים. אחרת זה 6.25 . לא נראה לי שזה ההערכות.
אני נוטה להסכים איתךיקירי, לצערי אתה טועה.
זה הכוונה ללא הפריים!!
תוסיף עוד 1.5% לריבית הפריים עצמה.
ב"י לא מדבר על הפריים - אלא על ריבית בנק ישראל.
וזה יהיה מצב תקין לפי התחזיות.
ומכיון שב"י לא ידע עד עכשיו לחזות מדוייק, כנראה שיהיה יותר.
אני מודה לכבודה על ההסכמה..אני נוטה להסכים איתך
נשמע הגיוני יותר
לא חושדת בארי שהוא לא יודע לקרוא.אני מודה לכבודה על ההסכמה..
זה לא ענין של הגיוני- זה עניין של לדעת לקרוא את בנק ישראל, ולהכיר את התחזיות שלו.
גם אני לא.לא חושדת בארי שהוא לא יודע לקרוא.
איך זה קשור לאינפלציה וריבית בנק ישראל?אז אולי תחכים אותנו בקריאת האג"ח ואיך רואים מה הצפ
כדי לצפות את השינוי בעוגן ניתן לבדוק נתוני עוגן אגח באתר הבורסהלא חושדת בארי שהוא לא יודע לקרוא.
אז אולי תחכים אותנו בקריאת האג"ח ואיך רואים מה הצפי
תודה רבה על ההסבר המושלם.כדי לצפות את השינוי בעוגן ניתן לבדוק נתוני עוגן אגח באתר הבורסה
כל מסלול ובנק לפי העוגן שלו
מצרף צפי שינוי של עוגן משתנה לא צמודה של מזרחי
כפי הנראה כעת, צפי לעלות מ-3.71% ל-3.9%
עדיין לא סגור סופי עד סיום המסחר של ה-25 לחודש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים