דרוש מידע למידה על אורגנית

• הוסף לסימניות
לכן זה יכול לגרם ש
ילד/ה שבחוג ולא יודעים לשחזר לבד מה שלמדו
זה לא אומר שלימוד קבוצתי לא שוה כלום. במקרה שלכם עם ככה הוא חוזר והשאלה למה. האם הילד באמת מחובר ומנסה והשיעור לא ברור? או שהילד עצמו לא מדי בענין?
אם הילד באמת מנסה ולא ברור לו מה למדו, ועל מה לחזור ולהתאמן, זה נשמע לא מקצועי ורציני.

זה דבר בסיס בסיס לתלמיד חוזר כשברור לו מה בדיוק למדו ומה לעשות בבית. כל עוד המורה טוב ומתאים לילד, מה שיקבע את איכות הלמידה וההצלחה - זה העבודה בבית. על זה בנוי הלימוד.
אגב, הלמידה היא תוים? מיספרים? שיר? תרגילים?
אוכל אולי כן לתת טיפ שתים

• הוסף לסימניות
ובכל אופן, טיפ אחד או שניים?
אם ההורה יודע כמה טיפים זה יכול לעזור לו לחזק את הילד/ה שבחוג ולא יודעים לשחזר לבד מה שלמדו
זה מאוד תמוה שהוא לא יודע לחזור על מה שהיה בשיעור.
המורה צריך לכתוב במחברת מה למדו מסודר.

בלי חזרה בבית אין שום משמעות לשיעור בפועל!!!

• הוסף לסימניות
זה מאוד תמוה שהוא לא יודע לחזור על מה שהיה בשיעור.
המורה צריך לכתוב במחברת מה למדו מסודר.

בלי חזרה בבית אין שום משמעות לשיעור בפועל!!!
100%!
אחד הדברים המשמעותיים ביותר זה תירגול בבית,
בתור מורה לגיטרה חשמלית,
עברו אצלי הרבה תלמידות
חלקן מוכשרות מאד וחלקן כלל לא,
מה שהכריע לרוב על ההתקדמות שלהן הייתה- אימון!
הבנות שהתאמנו ותרגלו יותר בבית
הגיעו להשגים מדהימים
יותר מהמוכשרות שלא השקיעו מספיק.

• הוסף לסימניות
נגינה זה משהו שאת התוצאות מקבלים מיד - בשמיעה
מה זה אומר?
רק נחישות והתמדה יכולים להקנות למי שאין לו חוש מיוחד למוזיקה
נכון ממש
כהורים תחמיאו המון לילד ולדעתי ככה הוא ינסה שוב ושוב ושוב ובסוף וגם די מהר יתקדם ויצליח
חשוב מאוד לעודד רק לא חייב להיות שזה משפיע בצורה שהוא יתקדם מהר. כל אחד ומה שה' נתן לו
הנקודה היא שאורגן הוא מבנה מאוד פשוט של צלילים
לא לכל אחד וודאי לא לכל ילד שמתחיל ללמוד
בגדול PA600 הוא מושלם.
לא הכי נוח ללמידה וזה יותר ממה שצריך לבית/למידה זה גם לאירועים קטנים +
עניין של תקציב

• הוסף לסימניות
לכן זה יכול לגרם ש

זה לא אומר שלימוד קבוצתי לא שוה כלום. במקרה שלכם עם ככה הוא חוזר והשאלה למה. האם הילד באמת מחובר ומנסה והשיעור לא ברור? או שהילד עצמו לא מדי בענין?
אם הילד באמת מנסה ולא ברור לו מה למדו, ועל מה לחזור ולהתאמן, זה נשמע לא מקצועי ורציני.

זה דבר בסיס בסיס לתלמיד חוזר כשברור לו מה בדיוק למדו ומה לעשות בבית. כל עוד המורה טוב ומתאים לילד, מה שיקבע את איכות הלמידה וההצלחה - זה העבודה בבית. על זה בנוי הלימוד.
אגב, הלמידה היא תוים? מיספרים? שיר? תרגילים?
אוכל אולי כן לתת טיפ שתים
הילד בישן ולכן לא מבטא את הקשיים שלו. דיברנו עם המורה והוא אמר שמעכשיו ישב לידו ויתן עליו את הפוקוס.
מטרת השיעורים היא ללמד נגינה לפי שמיעה, "להבין" את השיר והמוזיקה
הוא רוצה להצליח ומתקשה, נשמח לטיפים.

• הוסף לסימניות
מה זה אומר?
התכוונתי
שזה אחד המקצועות שהכי קל גם לילד בן 5 ללמוד אותם לבד
כי הוא יודע איך השיר אמור להישמע
אז הוא פשוט מנגן שומע את עצמו ומתקן את עצמו
אני בחיים לא הייתי בשום קורס.
ולא היה לי אף אחד במשפחה שהיתה לו זיקה למוזיקה.
שאר ההערות לא בדיוק הבנתי ברור שזה יחסי למקצועות אחרים.
וכן
אם ההורים סוגרים את הדלת ורק מבקשים מהילד להוריד אוקטבות אין סיכוי שהוא ישב על זה
אבל אם מחמיאים לו ונותנים לו לנגן פה ושם ככה נותנים לו את החשק
וכל אחד עם חשק קונה את זה בסוף
ובאמת היכולת לנגן לבד היא אחד המתנות הכי יקרות וזמינות שאלוקים נתן לאנשים.
זהו.
(אין לי סבלנות לחלק את התשובה שלי למספר השורות שלך😉 בייגלה בטעם שקדים או סברסים...)

• הוסף לסימניות
התכוונתי
שזה אחד המקצועות שהכי קל גם לילד בן 5 ללמוד אותם לבד
כי הוא יודע איך השיר אמור להישמע
אז הוא פשוט מנגן שומע את עצמו ומתקן את עצמו
אני בחיים לא הייתי בשום קורס.
ולא היה לי אף אחד במשפחה שהיתה לו זיקה למוזיקה.
ככה כותב מי שקיבל מה' חוש שמיעה בגיל צעיר. אשרך.

אבל מה שכתבת לא נכון.
חוץ מנושא העידוד

• הוסף לסימניות
ככה כותב מי שקיבל מה' חוש שמיעה בגיל צעיר. אשרך
אבל מה שכתבת לא נכון.
על זה אמרו אצלינו
כשרוצים להוריד מישהו - מעלים אותו גבוה גבוה...
אתה רוצה להפוך את התגובה שלי ללא רלוונטית - אז אתה כותב שאני עם חוש מלידה. סבבה.

• הוסף לסימניות
מעכשיו ישב לידו ויתן עליו את הפוקוס.
מקווה שזה יהיה בצורה שנעים לו.
מטרת השיעורים היא ללמד נגינה לפי שמיעה, "להבין" את השיר והמוזיקה
זה קצת מעורפל אבל אם אני מבין נכון הוא מלמד דרך השיר/ים שהוא נותן כל שיעור. זו שיטה שאני פחות מכיר ולא הבנתי אותה לעומק.
ולכן קצת יהיה יותר קשה לתת טיפים שכמו שכתב פה עוד מישהו שבכללי בצורה כזאת זה קשה (אם תרצו אפשר לפנות אלי בפרטי)
מה שכן, אציין שזה תהליך, זמן, כסף, אבל זה יכול לתת המון הן רגשית והן חברתית
ושחשוב לדעת גם שצריך סבלנות ועקביות
הוא רוצה להצליח ומתקשה
הוא יצליח. תאמינו בו. תכניסו תשדרו לכם ולו שהוא יכול, שהוא יגיע רחוק. זה יהיה מהר/לאט, זה יהיה מאמץ אבל הוא יגיע לאן שירצה ויבצע דברים שלא חלם(תם) שיגיע.
ממליץ לעקוב ולראות אם מעכשיו ברור לו מה היה בשיעור ועל מה לעבוד בבית והאם נעים לו והוא מרגיש בנוח עם המורה
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה