חורפי, אבל לא מאד מאד עבה. פוטר במגע קטיפתי כזה.נכתב ע"י אפרתה;1099156:חורפי או קיצי?
מחיר?נכתב ע"י lizi;1099645:נמכרים עקב טעות במידה
בירושלים.
נכתב ע"י chavi9;1099689:מחיר?
תודה.נכתב ע"י lizi;1099693:האדום, הירוק והג'ינס - 55 ש"ח
הג'ינס עם השלייקס - 73 ש"ח
נכתב ע"י אבש;1095249:מציאה: למכירה זוג נעלי לק שחורות חדשות לילדה, מידה 23 לרגל צרה (7.5 N אמריקאי, שזו מידת נעל צרה במיוחד.) התמונה המצורפת גרועה במיוחד אבל הנעל מדהימה, עם עקב מתקתק וסרט קשור. אני מבני ברק אבל יכולה להעביר להרבה מקומות בארץ. מחיר: 80 ש"ח.
יכול להיות שתהיה לי באותה מידה נעל מוקסין של טימברלנד ורוד פוקסיה מזמש, סגורה, לחורף, ליום יום. אם מישהי מעוניינת שתעדכן.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> 0527155229
לא שלי נא לא לפנות באישי תודה.
נכתב ע"י chavi9;1099708:תודה.
איפה את נמצאת בירושלים?
נכתב ע"י tzivi;1099553:אני קניתי לבת שלי מעיל 11-13 וזה היה בדיוק, ז"א רק להשנה
הבת שלי בת 10 והיא צריכה שם 13-14
נכתב ע"י צחוקים;1100611:מפרסמת בשביל חברה מאשדוד:
מעיל מידה 3-4 לילדה בגיל 4 בערך.
מחמם מאוד, נמכר עקב טעות במידה
במחיר של 280 ש"ח
לבירורים: 052-7133990
נכתב ע"י רמז;1100614:בטוח זה המחיר? מתאים לגיל 4?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים