- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;1100625:אם מישהו היה אומר לי שזה מתאים גם לבן
הייתי רוכשת
זה נראה שיכול להחזיק 3 שנים![]()
החברה שלי אומרת שהיא קנתה את זה לבן...
רק שזה ענקקקקק עליו
נכתב ע"י שקדיה;1100625:אם מישהו היה אומר לי שזה מתאים גם לבן
הייתי רוכשת
זה נראה שיכול להחזיק 3 שנים![]()
נכתב ע"י צחוקים;1100611:מפרסמת בשביל חברה מאשדוד:
מעיל מידה 3-4 לילדה בגיל 4 בערך.
מחמם מאוד, נמכר עקב טעות במידה
במחיר של 280 ש"ח
לבירורים: 052-7133990
בכמה?נכתב ע"י ארבע;1101377:מציעה למכירה נעליים לתינוקת, לגיל 3-6 חודשים
נכתב ע"י ארבע;1101377:מציעה למכירה נעליים לתינוקת, לגיל 3-6 חודשים
נכתב ע"י bracha;1102086:אולי כאן המקום להזהיר, קניתי מנקסט ב500 דולר וחויבתי במכס 270 שקל.
תזהרו, לא לקנות ביותר מ 300 דולר, אם רוצים אפשר לחלק את זה, להזמין חצי מהדברים ביום אחד וחצי ביום אחר, כדי לא ליפול כמוני.
נכתב ע"י showshana;1094356:שמלת סריג מידה 5-6 מתאים לגיל 4-5
79 ש"ח
בבני ברק
נכתב ע"י R.Design;1102491:ואם קונים לפי שער ישראלי בשקלים? עד כמה?
נכתב ע"י דבורי צלמת;1102549:בטוחה שניתן לקנות עד 300 דולר?לא פחות?
נכתב ע"י ליז;1102776:רותי ה
הבת שלי מידה 26 זה אמור להיות גדול עליה?
ממש חמודות....
היא מידה 26 זה 28!
תעשי ת'חשבון לבד!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים