כןאם זה עוד רלוונטי אני אשמח יש לנו את אותו מרפסת באותן מידות
וואי מעולה תודה רבה
כן. בכיף גם ללא עלות.עדיין רלוונטי? אני מוכנה גם לשלם
bk4187899 gmailוואי מעולה תודה רבה
מתי נח לכם שאבוא לקחת? וכיצד לתאם?
אך אפשר ליצור קשר?כן. בכיף גם ללא עלות.
תשלחי לי בפרטיאך אפשר ליצור קשר?
ראיתי את הטלפון, והתקשרתי כמה פעמים, מתי אפשר להתקשר שוב?תשלחי לי בפרטי
מאיפה אתם? אני רוצהלמסירה או בתשלום סימלי מקרן חדש מהקופסה באיכות גבוהה (שימוש פעם אחת), ניתן להתחבר דרך מחשב
וגם דרך USB (בשיטה זו היא קצת מוגבלת)
@מפצח אתגריםלמסירה או בתשלום סימלי מקרן חדש מהקופסה באיכות גבוהה (שימוש פעם אחת), ניתן להתחבר דרך מחשב
וגם דרך USB (בשיטה זו היא קצת מוגבלת)
מעדיפה לעבור למיילאני גר בבית שמש
כמו שכתבתי שימוש ב usb זה מוגבל, השאלה האם זה מתאים לך?
מצורף לינק לאמזון איך זה נראה
פרטי המקרן
אם לא לוקחים אשמח לקבלמעדיפה לעבור למייל
styqwrmn גימיל וכו
הוא אמור להעביר לי את זה כדי שאבדוקאם לא לוקחים אשמח לקבל
אחרי שתשיגואשמח לקבל באזור המרכז,
אופניים לילד (לא הילוכים) במצב נסיעה
תודה.
אנחנו כבר קונים את המקרןמעוניינים בתשלום 058-3245622
יש לי
עלה 200
השתמשתי פעם אחת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: goaty, אמונה בהשם, עיצוב שנוסק גבוה ועוד 12 משתמשים15 //