דרוש מידע למתכוונות ללדת בהדסה

מקפיצה,
מישהי יודעת מה המדיניות כרגע בהר הצופים?
ואיך מקבלים את הכסף משערי רווחה?

מישהיא יודעת למה אני לא זכאית ללילה מטעם הארגון.
אני גרה בירושלים ובעלי אברך..

אני חושבת שזה רק למי שיולדת בעין כרם וגרה מחוץ לירושלים
לא קשור בכלל לבעל אברך

נרשמת לפני הלידה? למועדון או לשערי רווחה

בלת"ק. עוד ידיעה מועילה קרן ברית אברהם הכהן נותנת מענק כספי גבוה עבור הוצאות סעודת ברית המילה, A0533190177 בגימייל

יש גם את ארגון מחייה נפשות לשלוח טופס עם הפרטים, מצורף, בהצלחה לידה קלה ושמחה!

קבצים מצורפים

• קבלת יום בבית החלמה (2).pdf
    KB 208.8 · צפיות: 153
ניסיתי להירשם דרך ארגון שערי רווחה ולא היה לי את הפרמטרים לאישור.
ארגון מחייה נפשות זה משהו אחר?
דרך מי עוד אפשר לקבל לילה?

אני חושבת שזה רק למי שיולדת בעין כרם וגרה מחוץ לירושלים
לא קשור בכלל לבעל אברך
אני יודעת על חברה שגרה בירושלים וכן קיבלה.
מעניין למה, אולי בגלל שכבר ילדתי בעין כרם?

ניסיתי להירשם דרך ארגון שערי רווחה ולא היה לי את הפרמטרים לאישור.
ארגון מחייה נפשות זה משהו אחר?
דרך מי עוד אפשר לקבל לילה?
הארגונים האלו בעצם מגייסים יולדות להדסה, והדסה עצמם נותנים את הלילה הנוסף. לא ברור מה הקריטריונים
אפשר לנסות דרך ארגון אחר, אולי יתנו לך.
ואם יסרבו, אולי יעזור לומר להם שאת שוקלת ללכת למקום אחר כי מה שמשך אותך להדסה זה הלילה הנוסף.

אני רואה שהקפיצו-
זה עדין קיים ההטבות שדוברו פה?

מישהי יכולה לכתוב מה התנאים ומה ההבדל בין מחיה נפשות לשערי רווחה?
תודה רבה

מישהי יודעת למשהו עכשוי על להירשם להדסה דרך אירגון(אולי שערי רווחה) ולקבל 2 לילות בבית החלמה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה