לפעמים מצליח לפעמים לא...

• הוסף לסימניות
הפעם מקווה שלא ....:eek:

שיחת צ'אט עם נציג בסלקום
לשיפוטכם.

מוסר השכל :
לקרוא בעיון כל חשבונית:cool:

קבצים מצורפים

• מצליח בסלקום.png
    KB 28.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לכן קוראים לזה "שיטת מצליח".... הפעם לא הצליח להם :p

• הוסף לסימניות
גם לי, באורנג', החשבונית שקיבלתי בחודש המעבר מתוכנית מסויימת לתכנית של ה39 שקל,
גבו סכום יחסי גבוה שיצא בסופו של דבר יותר ממה שהייתי אמורה לשלם.
ברגע שאמרתי לנציג שהסכום לא הגיוני, הוא אפילו לא התווכח! הוא מיד שאל אותי:
איפה את חושבת שטעו? בכמה את חושבת שצריך לזכות אותך? אני אזכה אותך ב35 שקל
אמרתי לו, לפי החישוב שלי צריך לזכות אותי ב38 שקל
שוב, מיד! בלי להתחשבן אפילו! הוא אמר : אין בעיה, אני מזכה אותך!

• הוסף לסימניות
תעקבו חזק...
לי גבו גם על סים שהובטח שיהיה בחינם + 79 ₪ שליח... שאמרו שיגיע ללא עלות.
ובשיחת טלפון אמרו שיבדקו בהקלטות של השיחה איתי ויראו..
אחרי שבוע קיבלתי טלפון שיזכו אותי בחשבוניות הבאות.

• הוסף לסימניות
והפעם קבלתי לראשונה בחיים שלי חשבונית מסלקום בסכום 0.00 ש"ח
קרה לי נס :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה