דרוש מידע לרוכשי רוטשילד באחיסמך (גני איילון)

מצב
הנושא נעול.
גם אנחנו קיבלנו מכתב
שכנראה האכלוס בפסח

רק עכשיו גיליתי את האשכול...
תודה רבה לכולם על התמונות, העדכונים והאופטימיות השזורה בין המילים...
למשהו יש מידע יותר מדויק על המוסדות?
התקשרתי למספר שפרסמו ביתד לגבי רישום לגנים ולחיידר. שלחו לי טופס הרשמה
שאלתי אותם גם לגבי בית הספר לבנות ואמרו לי שזה שייך לחינוך העצמאי.
אשמח לדעת אם יש עוד משהו שזה מעניין אותו, שיש לו בנות בגיל ביה"ס ובירר או יודע איפה לברר לגבי הסיכוי לפתיחת ביה"ס בשנה הבאה.
כי בתכלס גם אם יהיה אכלוס בפסח או בקיץ לא נעבור כל עוד אין מוסדות מסודרים לילדים.
מעדיפה לגור שנה נוספת איפה שאני כעת ולא לטלטל את הילדים כל שנה לבי"ס אחר...

לא מפריע לי להירשם כל עוד אני לא מתחייבת (איך אני יכולה להתחייב אם אין לי מושג מתי נעבור ואיפה נהיה שנה הבאה:rolleyes:)
הבעיה שהם עושים על זה קופה...
עכשיו הם צריכים אתכם.
אבל כשאתם תצטרכו אותם יהיה וועדות קבלה וכדו

לא מפריע לי להירשם כל עוד אני לא מתחייבת (איך אני יכולה להתחייב אם אין לי מושג מתי נעבור ואיפה נהיה שנה הבאה:rolleyes:)

לא נראה לי שאת מתחייבת
כי גם הם לא מתחייבים לקבל את כל הנרשמים
הם צריכים כמות מסוימת של חתימות בשביל שהם יקבלו את המבנה שבונים
עם מימון חלקי (לפחות) של העיריה

לא נראה לי שאת מתחייבת
כי גם הם לא מתחייבים לקבל את כל הנרשמים
הם צריכים כמות מסוימת של חתימות בשביל שהם יקבלו את המבנה שבונים
עם מימון חלקי (לפחות) של העיריה
בהתחלה אולי כן אבל אחרי שהם יקבלו לא יעניין אותם אף אחד.
ויהיה ועדה כמו בק"ס ל"ע

ביינתים אין ענין להירשם
חוצמזה שעושים על הגב שלכם קופה.
תמתינו.

• תודה
Reactions: stk

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה