- הוסף לסימניות
עכשיו זה כנראה סופית.
תחילת האכלוס בפסח![]()
מה כוונתכם??
עכשיו זה כנראה סופית.
תחילת האכלוס בפסח![]()
גם אנחנו קיבלנו מכתב
שכנראה האכלוס בפסח
זה ידעו רק בעוד חודש סופית.אלו בניינים?
בלי כוונות.מה כוונתכם??
בלי כוונות.
פשוט עדכון מציפחה.
מכתב הם שלחו כבר לפני שבועיים.מכתב רשמי?
מכתב הם שלחו כבר לפני שבועיים.
אה אהאין התחייבות במכתב רק סוג של אולי...
זה לא שיש להם מבנים. הם בונים ע"ז שתרשמו אליהם והם יקבלו.התקשרתי למספר שפרסמו ביתד לגבי רישום לגנים ולחיידר. שלחו לי טופס הרשמה
לא מפריע לי להירשם כל עוד אני לא מתחייבת (איך אני יכולה להתחייב אם אין לי מושג מתי נעבור ואיפה נהיה שנה הבאהזה לא שיש להם מבנים. הם בונים ע"ז שתרשמו אליהם והם יקבלו.
הבעיה שהם עושים על זה קופה...לא מפריע לי להירשם כל עוד אני לא מתחייבת (איך אני יכולה להתחייב אם אין לי מושג מתי נעבור ואיפה נהיה שנה הבאה)
לא מפריע לי להירשם כל עוד אני לא מתחייבת (איך אני יכולה להתחייב אם אין לי מושג מתי נעבור ואיפה נהיה שנה הבאה)
בהתחלה אולי כן אבל אחרי שהם יקבלו לא יעניין אותם אף אחד.לא נראה לי שאת מתחייבת
כי גם הם לא מתחייבים לקבל את כל הנרשמים
הם צריכים כמות מסוימת של חתימות בשביל שהם יקבלו את המבנה שבונים
עם מימון חלקי (לפחות) של העיריה
אם יש פה מישהו שכבר הגיע לציפחה לפגישה לגבי שלב ב' אשמח אם יצור איתי קשר באישי
אין לי מושג.למה אני שמעתי שמאוד כדאי להרשם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: איש בן פרצי1 //