- הוסף לסימניות
יותר מחצי שעההם שמים ווטו על לפני האדמו"ר והם צודקים,
כי שילמו על זה 2,000 רובל!
אבל חצי שעה אח"כ לא נראה לי שמישהו יתנגד...
ואפילו בריחוק מקום
יותר מחצי שעההם שמים ווטו על לפני האדמו"ר והם צודקים,
איזה אדמו"ר ירצה להדליק כשאין לו הרבה קהל?
ואולי באמת נכון לעשות עוד הדלקה בטווח זמן קרוב להדלקה של באיאן,
שכל עמישראל יוכל להשתתף...
לא חסר קהל בשעות האלה במירון ...איזה אדמו"ר ירצה להדליק כשאין לו הרבה קהל?
מה הקשר בין גג ההדלקה לבין רחבת באיאן?אולי שהאדמו"ר ידליק רק ל"עמך" והחסידים ישארו בביתם
הם שילמו על ההדלקה בגג הציון אבל לא על הזכות שאף אחד אחר לא ידליק בשעה הזאתהם שמים ווטו על לפני האדמו"ר והם צודקים,
וגם זכותי להיות שם לא פחות מהם, באיאן ממש ממש לא קנו את הרחבה ליד גג הציוןלעניין ההדלקה זכותם להיות שם,
ואולי באמת בשבילך צריך לעשות עוד הדלקה במקום אחר..
נראה שהתכוונת לכתוב:ההדלקה היא של באיאן, ולא מירון
כמה אנשים העלו באשכולות קודמים (ובעוד פלטפורמות) את הטענה שזה לא פייר שהקהילות מקבלים כרטיסים ואנחנו צריכים להאבק על כרטיסים בטיקצ'אק, ושמירון/ההדלקה לא שייכת להם וכו'.
אם שמתם לבאם שמתפ לב
הכוונה היא שלא כל מירון שייכת לבאיאן, רק ההדלקה שלהם...נראה שהתכוונת לכתוב:
ההדלקה היא של מירון ולא של באיאן
זכותם לא יותר מאשר זכותי!לעניין ההדלקה זכותם להיות שם,
ואולי באמת בשבילך צריך לעשות עוד הדלקה במקום אחר..
אגב, לא הייתי בלג בעומר במירון השנה. ולא בשום שנה.
הם שילמו על הזכות להדליק את ההדלקה המרכזית במירון.הם שמים ווטו על לפני האדמו"ר והם צודקים,
מה הקשר בין גג ההדלקה לבין רחבת באיאן?
הרב'ה מדליק לכבוד ר' שמעון או עבור החסידים שלו?
אני לא טיפש ובהחלט מבין את הצורך של חסידי באיאן בדווקא להיות בהדלקה של רבם, אני אישית לא כ" מעניין אותי
אבל, זה שהם קנו את גג הדלקה (ממי? היה מישהו בעל זכות מכירה?) לא אומר שהם קנו את הזכות לרחבת ריקודים שלימה בזמן שלכולם אסור, זה שהאדמו"ר מבאיאן מדליק את ההדלקה של ר' שמעון לא אומר שהחסידים שלו בדווקא הם אלו שזכותם הבלעדית להיות שם, אם תיתן לעוד כמה רעבע'ס להדליק ברחבות האחרות ליד הציון ובשעה של האדמו"ר מבאיאן אני מבטיח לך שכולנן נשחרר את חסידי באיאן לנפשם, ואף אחד לא ירדוף אחרי ההדלקה הזאת
אגב, אני מניח שאם באיאן היו מסכימים מאיר פרוש בוודאי היה מארגן הדלקה בזמן של האדמו"ר מבאיאן במתחם 89 ותאמין לי שהיו ממלאים שם רחבה שלמה
עסקני באיאן התעקשו להיות הבלעדיים והמיוחדים, אין שום בעיה, אבל עד להפקעת הזכות מעמך להשתתף בהדלקה היחידה על גג הציון
הם שילמו על ההדלקה בגג הציון אבל לא על הזכות שאף אחד אחר לא ידליק בשעה הזאת
אתם לא חושבים שהראשונים לקבל את הזכות להיות בהדלקה של באיאן אמורים להיות החסידים בעצמם?לא, בהדלקה של בויאן היה רק 6000 מקומות
לא דיברתי על כל ההר אלא על המשתתפים בהדלקה
נו באמת...אתם לא חושבים שהראשונים לקבל את הזכות להיות בהדלקה של באיאן אמורים להיות החסידים בעצמם?
הרבי שלהם מדליק שם, וכמו שכל חסיד נמצא בהדלקה של רבו, ולא משנה באיזו עיר, ככה גם הם נמצאים שם.
ואי אפשר לומר שהם תופסים את כל מירון כי חוץ מהשטח הזה יש עוד המון מקום על ההר!
מי אמר שחייבים לבוא למירון דווקא בשביל הדלקה?נו באמת...
אני לא חושב שיש להם יותר זכות אם זה אומר שאנשים אחרים לא יוכלו להיות בשום הדלקה באותו הזמן.
ואפשר להגיד בהחלט שהם תופסים את מירון, לעניין ההדלקה.
אין טעם להיתמם
בהדלקה לא כל מי שרוצה להכנס נכנס?לא, בהדלקה של בויאן היה רק 6000 מקומות
לא דיברתי על כל ההר אלא על המשתתפים בהדלקה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים