חלבי מאפה מנגולד וגבינות (תמונות משלבי ההכנה)

• הוסף לסימניות
לא שמתי מוצרלה, וחששתי שזאת הסיבה (המורה, בעלי לא מצא מוצרלה בחנות!).
מבינה את המתח שלך, אבל תדעי שלא כתבתי כדי להאשים או משהו דומה, חלילה, אלא רק לפרוק תסכול ולהבין איפה טעיתי.

אה, ואפיתי מספיק זמן, לא חושבת שזאת הסיבה.
נשמע לי שמוצרלה יותר יציבה מגבינ"צ.
בכל מקרה לא הרגשתי חלילה נאשמת, רק היה אכפת לי.
וסתם נפלתי עלייך עם התיסכולים שלי....
זוכרת פעם בראשית ימי בפרוג שיתפתי במתכון של עוגת שכבות באמת מושלמת
מכל הבחינות, קלת הכנה וממש קשה לפישול, ואחת השתכנעה והכינה ויצא לה על הפנים, מפה לשם כמעט נשבעתי לא לשתף במתכונים יותר...
אך היות שתחום המטבח מאוד בגנים שלי ואת מרבית ימי שורפת בלהכין מטעמים ואחר כך לחפש למי להעביר כי הקיבה של כולנו מוגבלת, המשכתי כן לשתף ופתחתי כבר לפחות 15 אשכולות ממתכונים שאת רובם הרכבתי מעצמי....
אבל גם ככה , לא הרבה ניסו אותם...
אבל לא נורא, גם הקצת שכן, עשו לי את זה ונתנו לי סיפוק.
סליחה על ההשתפכות....
תודה שהקשבת.

• תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
מכל הבחינות, קלת הכנה וממש קשה לפישול, ואחת השתכנעה והכינה ויצא לה על הפנים, מפה לשם כמעט נשבעתי לא לשתף במתכונים יותר...
אך היות שתחום המטבח מאוד בגנים שלי ואת מרבית ימי שורפת בלהכין מטעמים ואחר כך לחפש למי להעביר כי הקיבה של כולנו מוגבלת, המשכתי כן לשתף ופתחתי כבר לפחות 15 אשכולות ממתכונים שאת רובם הרכבתי מעצמי....
סליחה על ההשתפכות....
תודה שהקשבת.
ואם המתכון המדובר מעניין אותך:

• תודה
  • הוסף לסימניות
סליחה על ההשתפכות....
תודה שהקשבת.
אויש, לא, טוב שחזרת בך משבועתך! את אחת הניקיות החשובות כאן. מרגישים לכל הרוחב את הרצון להעניק, לעזור, לעשות רק טוב!
מבינה את החשש שלך. בסופו של דבר בעולם הזה אי אפשר להועיל ולהימנע לחלוטין מנזק, כי חוץ מהרצון הטוב שלנו יש עוד הרבה פרמטרים, כאלו שקשורים בנו וכאלו שבמקבל.
אז הפעם לא הלך. כפרת עוונות ודרך לזכות בענווה...
מחכה למתכונים הבאים שלך, ובודקת את המתכון שצירפת :)

• הוסף לסימניות
ואם המתכון המדובר מעניין אותך:
היא יוצאת מתוקה? כי אני רוצה להכין אותה וכמות הסוכר נראית לי גדולה מאוד

• הוסף לסימניות
היא יוצאת מתוקה? כי אני רוצה להכין אותה וכמות הסוכר נראית לי גדולה מאוד
2 כוסות סוכר בעוגה גדולה זה הרבה?
כנראה עניין של טעם.
בכל מקרה אם מפחיתים סוכר זה לא רק מוריד מתיקות, זה משנה מרקם.
לא לוקחת אחריות על התוצאה.

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה