- הוסף לסימניות
רעיון!
אהבתי
חחחח
יש הרבה מקומות שעושים את זה!
אהבתי
חחחח
יש הרבה מקומות שעושים את זה!
היה פעם באגד. חחחחבחיים לא נתקלתי בנהג אוטובוס עם עניבה. ממש מסקרן איפה
מזכיר לי שבקורונה רצו לחוקק בכנסת שאפשר להפעיל קווי תחב"צ עם חלונות פתוחיםהיה פעם באגד. חחחח
צפה בקובץ המצורף 1839591
כל מילה רק שחבל שלא מביאים מוכרים תאיילנדים זה הרבה יותר זוללכל אלו שממליצים להעלות את השכר למוכרות, אין בעיה, תמיד אפשר לעלות, אבל אז גם המחירים של המאפים עולים.
גם כך עסקים קטנים בארץ כורעים תחת הנטל, הרבה נסגרים וקשה לעמוד בעלויות המטורפות.
אז נכון שזה לא השכר הכי טוב, ולא התנאים הכי טובים ולא העבודה הכי מכובדת, אבל בשביל עבודה שלא נדרשת תעודה, לא נדרשת סבלנות וניסיון כמו במעון ועבודה עם ילדים, זה נשמע לי שכר הוגן לחלוטין.
בדיוק זה מה שעלה לי ברגע שראיתי את האשכול...כל כך הרבה מדברים על התפקיד של משפחות שיש להם נערה או נערה מתמודדים בבית - לקבל, להכיל, לאהוב.
חלילה לא לזרוק מהבית.
לתת מקום.
יש רבנים והרצאות וסמינרים של ערכים ומה לא.
ומה התפקיד שלנו, הקהילה הסובבת?
כן לזרוק וכן לפרצף וכן להציק עד שיעופו לנו מהעיניים ולא נזכור שהם קיימים?????
היית פעם מוכר/ת?לא נדרשת סבלנות
כל כך נכון!!!היית פעם מוכר/ת?
זה הרעיון!מנסה לחשוב על פיתרון נוסף,
אפשר פשוט לתת לעובדים/ות חולצות מודפסות של המאפיה
חוסך הרבה בעיות מסוג זה..
הלווו מדובר פה בקופאיםהיום מאד מקובל שמנהל עבודה מבקש מעובדיו לבוא בצורה "ייצוגית".
על 35 שקל לשעה?מנסה לחשוב על פיתרון נוסף,
אפשר פשוט לתת לעובדים/ות חולצות מודפסות של המאפיה
חוסך הרבה בעיות מסוג זה..
בהרבה חנויות יש את זה.הלווו מדובר פה בקופאים
ניסית לדבר איתם?יש בקרית מלאכי מאפיה בשם שיבולת השרון גם בהשגחת הרב לנדא
הרבה בחורי ישיבה מכל האזור קונים שם
והמוכרות שם לבושות בצורה נוראית, ואיך יתכן שההכשר לא מתערב בזה
כלומר, הסמינרים של ערכים והרבנים המדברים בהם טועים?אברהם אבינו אהב את ישמעאל באותה מידה כמו את יצחק, אבל ברגע שהוא היווה קלקול הוא לא עשה חשבונות, נתן לו צידה לדרך ושלח אותו מהבית.
"קצתי בחיי מפני בנות חת" לא אני אומר. רבקה אימנו אמרה את זה. והיא לא חשודה בחינוך מטועה.
לא אמרתי כזה דבר.כלומר, הסמינרים של ערכים והרבנים המדברים בהם טועים?
זה בכל מקרה אי אפשר לשלוט בדבר כיון שאי אפשר לסנן את האורחים של המלוןאפשר לשלם 1000 ש"ח על לילה במלון כשר למהדרין!
ולקבל את כל הזבל לפנים!!
בסמינרים של ערכים מלמדים לא לזרוק את מהבית, ואתה הבאת להוכחה לאיך להתייחס לנוער מתמודד בן ימינו את ישמעאל שכן נזרק מהבית. לכן שאלתי.לא אמרתי כזה דבר.
ממש לא.
אני מעריך את האנשים האלה ומתעסק בעצמי עם נוער מתמודד.
אבל אין שום היתר לשום אדם בעולם לראות מראה אסור.
לא נראה לי שבסמינרים של ערכים מגיעים בלבוש פרוץ.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים