מבחנים על הספר "פלאי החומר"??

• הוסף לסימניות
יש למישהי מבחנים/דפי חזרה/דפי עבודה על ספר מדעים "פלאי החומר"?
לכיתות ו'-ח',

בעיקר בנושא ה: פיעפוע, דחיסות וכ'ו
אתן לא מבינות כמה שזה יעזור לי!!!
תודה תודה תודה!
למייל motia4012אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
בבקשה... מצורף גם PDF למקרה שאין לך את הפונטים

קבצים מצורפים

• טבלת סיכום תכונות החומר.docx
    KB 12.5 · צפיות: 90
  • טבלת סיכום תכונות החומר.pdf
    KB 199 · צפיות: 90
  • מבחן השפעת החום והקור על החומר.docx
    KB 19.6 · צפיות: 74
  • מבחן השפעת החום והקור על החומר.pdf
    KB 401.7 · צפיות: 84
  • מבחן תכונות החומר.docx
    KB 225.7 · צפיות: 79
  • מבחן תכונות החומר.pdf
    KB 950.1 · צפיות: 72
  • עבודת סיכום מהספר תכונות החומרים.docx
    KB 14.8 · צפיות: 86
  • עבודת סיכום מהספר תכונות החומרים.pdf
    KB 453.6 · צפיות: 96
  • תנועת החומר.docx
    KB 184.8 · צפיות: 71
  • תנועת החומר.pdf
    KB 231.5 · צפיות: 83
  • הוסף לסימניות
יש לי, אם יש לך דרך לפנות אלי (מלמדת את הנושאים האלו בספר אחר)

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהי יכולה להגיד לי מה הנושאים הראשונים בספר פלאי החומר כיתה ז'
ואם יש הקדמה בדף יעזור לי מאד!
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה