- הוסף לסימניות
כשקניתי בזמנו את המכונת כביסה אמרו לי שבוש וקונסטרוקטה זה אותו יצרן ונראה לי גם סימנס.וכמובן מכונת כביסה מעולה לדעתי בוש פחות עונה על ההגדרה
אבל סימנס קונסטרוקטה ובטח מילה עושות את העבודה!
כשקניתי בזמנו את המכונת כביסה אמרו לי שבוש וקונסטרוקטה זה אותו יצרן ונראה לי גם סימנס.וכמובן מכונת כביסה מעולה לדעתי בוש פחות עונה על ההגדרה
אבל סימנס קונסטרוקטה ובטח מילה עושות את העבודה!
אבקת כביסה נמסה לחלוטין בטמפרטורה של 60 מעלות ומעלה (בערך כמובן), ברגע שהיא לא נמסה טוב היא יכולה להרוס גם את הבגדים וגם את המכונה. לכן לא מומלץ להשתמש בה לכביסות כהות בהן יש בד"כ טמפרטורה נמוכה יותר.אבקות כביסה הורסים את הבגדים ואת המכונה
מומלץ להשתמש בג'ל כביסה
וואו ממש עזר לי!!![]()
מידע שימושי - לכבס מבלי להרוס -עצות וטיפים.
כל הטיפים הנ"ל נוגעים לבגדים שאנו מעוניינים לשמור ולהעביר. רוב הבגדים שאנו קונים כיום הם כביסה עדינה וגם בהוראות הכביסה שעליהם תמצאו המלצה על כך ולכן בכביסה שוטפת ורגילה של חצאיות , חולצות, שמלות ,אפודות וסריגים יש לכבס בתכנית עדינה ואין סיבה לכבס ביותר מ-30 מעלות. יוצאים מכלל זה הם חולצות...www.prog.co.il
של פייריוואו ממש עזר לי!!
לגבי סעיף 11- רשמת במקום לרסס למרוח שכבה דקיקה- של מה?
בלתקאמנם אני לא נשואה טרייה, אבל עד היום אני מרגישה שאני לא יודעת לכבס!
יוצא לי פה ושם לקבל בגדים לילדים מגיסתי וכדו' והבגדים במצב חדש ושמור!
אחרי מספר פעמים שאני מלבישה לילדים, הבגדים נראים סמרטוט, כתמים לא יורדים!!! למרות שאני מרססת עליהם לפני הכביסה.
ואז אני תוהה, איך זה ?! מה למען ה' אני לא עושה נכון בכביסה?! איך אצל גיסתי זה נשמר כך כמו חדש, למרות שגם אצלה מן הסתם הילדים התלכלכו...
ממש לאשמעתי שגל כביסה / קפסולות לא מנקות מספיק טוב את הבגדים
זה נכון?
זה שומר על הצבעים שלא ידהוכן. לכן משתמשים בזה רק לכהה, שבד"כ אין כ"כ כתמים
(למרות שלא מנקות מספיק טוב-זה עניין יחסי. יש גם אבקות כביסה שלא מנקות טוב.)
מה שכן-זה שומר יותר על המכונת כביסה...
שיקול שלכם מה יותר חשוב![]()
כי זה פחות חזק=פחות מנקה.זה שומר על הצבעים שלא ידהו
לבנים- בהרתחה. יחד עם מגבות.אז ככה, אני עושה כמה סוגי מכונות:
לבן
צבעוני ( הכל יחד)
מגבות
מצעים
סמרטוטים ושטיחים קטנים
ובדר"כ עושה על 40 מעלות.
את הכביסה הלבנה אני בודקת אחד אחד ומרססת ומשפשפת את הכתמים והצווארונים-יוצא בסדר יחסית ב"ה.
בצבעוני, מה שאני רואה כתמים משמעותיים אני מרססת גם כן, אבל לא תמיד עוזר...
אז ממה שהבנתי כאן שצריך להפריד גם בתוך הצבעוני את הבגדים היותר בהירים/ משולבים? ואת הגרביים והלבנים בנפרד?
מומלץ להפעיל מכונות שמלאות רק 2/3. מכונות עמוסות מנקות פחות טוב ואף עלולות להשאיר כתמים (וכתם אחרי כביסה קשה מאד עד בלתי אפשרי להוריד)אבל לא יצא לי כמות של מכונה אם אפריד לכל כך הרבה..
זה תלוי למה.ועוד שאלה..כמה זמן בממוצע כל מכונה?
פעם הייתי עושה כמעט 3 שעות עד שחברה ששמעה זאת הייתה בהלם ואמרה שעושה בערך שעה ואפילו פחות.
אז מה נכון?
כתם קשה מאודאולי למישהי יש עצה איך להוריד מייק אפ מבגד?
(עבר כמה כביסות כבר, ולא יורד)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים