- הוסף לסימניות
כנ"למה עושים עם כתמי שמן על בגדים?
מסיר שומנים
כנ"למה עושים עם כתמי שמן על בגדים?
לא הורס?כנ"ל
מסיר שומנים
מאמינה שניסית דברים אחרים ולא הלך,לא הורס?
פיירי מאד עוזראולי למישהי יש עצה איך להוריד מייק אפ מבגד?
(עבר כמה כביסות כבר, ולא יורד)
לא הורסלא הורס?
לא מניסיון אבל שמעתי שמסיר איפור עוזראולי למישהי יש עצה איך להוריד מייק אפ מבגד?
איזה מכונה יש לך?אם יש לי במכונה רק 20 או 40 מעלות
וה30 מעלות זה רק של חצי שעה
במה עדיף לכבס צבעוני רגיל - בהיר/כהה?
להוריד עם מסיר איפוראולי למישהי יש עצה איך להוריד מייק אפ מבגד?
אני גם חושבת כך,שמתי לב לאחרונה (עדיין בודקת) הבגדים של פלייס מקבלים הרבה יותר כתמים שלא יורדים בכביסה, בפער מבגדים מפירמות אחרות.
ממש מעניין אותי אם גם אצלכן כך.
כביסה צבעונית על 40 מעלות מאוד מדהה את הבגדיםתודה רבה לכל המגיבות
חידשתן לי הרבה...
אז ככה, אני עושה כמה סוגי מכונות:
לבן
צבעוני ( הכל יחד)
מגבות
מצעים
סמרטוטים ושטיחים קטנים
ובדר"כ עושה על 40 מעלות.
את הכביסה הלבנה אני בודקת אחד אחד ומרססת ומשפשפת את הכתמים והצווארונים-יוצא בסדר יחסית ב"ה.
בצבעוני, מה שאני רואה כתמים משמעותיים אני מרססת גם כן, אבל לא תמיד עוזר...
אז ממה שהבנתי כאן שצריך להפריד גם בתוך הצבעוני את הבגדים היותר בהירים/ משולבים? ואת הגרביים והלבנים בנפרד?
אבל לא יצא לי כמות של מכונה אם אפריד לכל כך הרבה..
ועוד שאלה..כמה זמן בממוצע כל מכונה?
פעם הייתי עושה כמעט 3 שעות עד שחברה ששמעה זאת הייתה בהלם ואמרה שעושה בערך שעה ואפילו פחות.
אז מה נכון?
תנסי פיירימה עושים עם כתמי שמן על בגדים?
מה ההבדל בין אוקסיג'ן לרסס נגב?1. הדרך הכי יעילה לשמור על בגדים-לשמור עליהם שלא יתלכלכו.
לקנות סינרים יפים, ולא אוכלים-בעיקר לא דברים מכתימים בלי סינר.
יש גבול כמה אפשר לשים חומרים על בגד אחד...
2. גם אם תשתמשי בשיטות הכי טובות-ככל שבגד נלבש/מתכבס יותר הוא נראה פחות טוב.
ככל שלילד יהיה מבחר גדול של בגדים-הבגדים יראו טוב יותר.
3. מכונה טובה!
לא פחות מבוש/סימנס.
כדאי גם לבדוק שיש לה תוכנית קצרה. (לפעמים לא צריך יותר מ15-30 דק' לכביסה, וחבל לכבס יותר מזה)
4.הפרדה-לפי צבעים.
5. חומרי ניקוי איכותיים.
בגדול-משתמשת רק באריאל-לבן צחור לחולצות. (לא לצבעוני-מוריד את הצבע!)
אוקסיגן לכתמים בחולצות, רסס כבס-לצווארונים וחפתים. (לאחרונה הרסס כבס נראה לי פחות יעיל, שינו בזה משהו, משתמשת גם באוקסיגן פאואר ),
בצבעוני-אבקת אריאל לצבעוני. (שומר על הצבע...). כתמים-רק ברסס כבס.
כהה-ג'ל כביסה/קפסולות, מיקס אנד ווש/בסגנון.
לפני הכביסה-עוברים על כל פריט, מכל הכיוונים, מחפשים את הכתמים, מרססים כשצריך...
מכניסים מייד למכונה! לא נותנים לחומר לשבת על הבגד.
מכבסים על התוכנית הרצויה. (בד"כ מכבסת על תוכנית מעורבת-40 בצבעוני/כהה לוקח שעה ו15 דק)
חשוב! לא לעשות סחיטה גבוהה. הופך את הבגדים לסמרטוטים!
בד"כ לא יותר מ600-800 סל"ד.
בבגדים עדינים יותר-אפשר בלי סחיטה לגמרי.
לתלות את הבגדים, ולא להכניס למייבש. בעיקר בגדים צבעוניים/כאלה שנשאר עליהם קצת סימן לכתם.
במקרה הצורך-יש מייבשים שיחסית שומרים על הבגדים. (לי יש מייבש קונדנסור של זאנוסי-מצויין, רק שלוקח מלאאאא זמן.)
מיישמת את כל הנ"ל-למדתי מאמא שלי, לוקח הרבה זמן לכבס,
אבל הבגדים יוצאים כמו חדש!
סורי שיצא כ"כ ארוך, לא התכוונתי...
אני שמה אבקת וניש קליה במכונה ועל הכתמים מרססת בספרי שלהם אפילו בלי לשפשף.לחולצות לבנות איזה חומר לשים? אני מרססת אוקסיגן ושמה גל כביסה.
ולא תמיד יוצא נקי.
עדיף לשים אבקת כביסה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים