זה אומר,נכתב ע"י SHANTY3;971119:מה זאת אומרת מדביר לחניון? מחילה על הבורות, אם באתי מכזו (:
נכתב ע"י אלי אלימלך;971141:זה אומר,
שאם לא כתבת למי מיועד העיתון (נשים? גברים? ילדים? ילדות? מבוגרים? דתיים? חרדים? חסידים? ליטאים?)
וגם לא כתבת מה אופיו (חדשות? פרסומון? תרבות? פנאי? אקטואליה? פוליטיקה? כלכלה?)
אז במצב כזה, אני ממליץ מאד להשחיל בו מדור קבוע על שיטות הדברה לחניונים של מוסך.
נכתב ע"י נוי;971165:אם ככה, טעיתי.
נ.ב. אפשר להציע מעמדות?
כתבת/סאטריקנית/סופרתנכתב ע"י SHANTY3;971167:בתור מה?
נכתב ע"י SHANTY3;971163:עכשיו הבנתי.. מחילה (: אני בדרך כלל מבינה הומור מכל צדדיו הפעם פיספסתי (:
חשבתי בהתחלה שזה בדיחה של חרדים (אני בעלת תשובה) אבל עכשיו אני מבינה שאני הבעיה.. סבבה (:
אז ככה:
אני לא יודעת עד כמה מותר לי לחשוף אבל אשתדל כדי שבאמת תוכלו לסייע לי למרות שסייעתם המון עד כה.
מדובר במגזין ייחודי מאוד הפונה לקהל החילוני, דתי וחרדי גם יחד. המטרה היא להופך את כולנו לאגודה אחת וגם לחזק את הרחוקים בדרך עקיפה ביותר.
גילאים אין בכוונה תחילה, אנחנו רוצים להגיע לבני נוער ועד למבוגרים, בעלי דעות.
זהו מגזין יוקרתי, דפי כרומו, עבה מאוד ביחס למגזינים ועיתונים אחרים.
המגזין יכלול מודעות פרסום עסקים, מדורים ותו לא.
מקווה שכללתי ככה הכל..
נכתב ע"י SHANTY3;972085:אני מבינה שאת באה מהמגזר החרדי,
האם לא תכניסי לביתך מודעת פרסום על מאפייה שהיא בד"צ עדה חרדית ? מודעת פרסום על בית דפוס זול ואיכותי ? מוצרי חשמל (ללא טלוויזיה) ? טיפולי פנים? גן/מעון פרטי ? מודעות עירייה על חסימות כבישים ?
מה את שונה מהציבור הכללי ? למה את מבדילה את עצמך?
את לא קונה במכולת לחם וחלב כל יום? בדיוק כמו כולנו. על אותם נושאים משותפים יהיו המודעות פרסום.
אגב, המגזין באישור רבני בואי נקרא לזה "מחמיר".
תחשבי על זה...
נכתב ע"י אפרתה;973111:את האמת שגם סגנון הגרפיקה שונה מאוד. האם חילוני ממוצע שהעיניים שלו רצות על תמונות מהסוג הלא חרדי בכלל, האם פרסום נקי יקנה אותו בכלל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים