- הוסף לסימניות
ולפעמים אנשים מרגישים את עצמם איזה פסיכולוגים דגולים....אני לא נהניתי משאלות כאלה
לא בא לי לפרט לכל אחד כמה זמן בכיתי....
ולפעמים אנשים מרגישים את עצמם איזה פסיכולוגים דגולים....אני לא נהניתי משאלות כאלה
לא בא לי לפרט לכל אחד כמה זמן בכיתי....
הרב הבר אדם מיוחד ומדהים מגמד את החששות מכל הבחינותלפנות להרב יהודה הבר יש לו ארגון יד על הלב לחזק משפחות עם ילדי תסמונת.
מאד מאד ממולץ, הוא יושב עם ההורים מחזק אותם, סיפר לי חבר שנולד לו ילד תסמונת והם היו מאד שבורים, והרב הבר ישב אצלם בבית חיזק ועודד אותם ומאז הם רואים את כל הענין אחרת וממש נתן להם הרבה כח ושמחה.
וגם שבמהלך השנה הוא מארגן למשפחות התסמונת ימי חיזוק הרצאות וכו', וכן שבתות במלון.
אבל למה לא לומר שהוא חמוד ומתוק?
בטח שכן!למה? הוא לא חמוד ומתוק?
אמא שלי ילדה את אחותי כשהיתה בת 28. ילדה שניה שלה. אין הסבר רפואי לזה.לא ידעו
והיא עוד לא בת 30.
גם חמותי ילדה בגיל 28 ילד שני תסמונת דאון ללא כל הסבר רפואי...אמא שלי ילדה את אחותי כשהיתה בת 28. ילדה שניה שלה. אין הסבר רפואי לזה.
גם לא ידע, אבל זה היה לפני 44 שנים.
לא פשוט בכלל.גם את אמא לי מכעיס אפילו היום שאומרים לה שהיא צדיקה וה' בחר בה ובלה בלה...
קודם שיהיה לכם בקלות, בבריאות ובשמחה!עזרתם לי מאד!
הקב"ה נותן כח לכולם להתמודד כל אחד לפי ההתמודדות שלו!וזה כי להורים הקבה נותן כח להתמודד ולסבא וסבתא לא
אני אחות לדאון בן 20אני זוכרת שאמרו לי בהתרגשות כל מיני חכמים
ד' בחר בכם לקבל את המתנה
איזה משפחה מיוחדת אתם....
אמרתי -
אתם ביקשתם גם מתנה כזאת?
למרות שהיום לא יודעת מה הייתי בלעדיו
אין הסבר רפואי לזה.
ללא כל הסבר רפואי..
אפשרןת ללדת תסמונת דאון בכל גיללמה צריך הסבר רפואי?
בגיל 28 עפי הסטטיסטיקה זה ממוצע של 1 ל 800-1000 לידות
סיכוי לתסמונת דאון,
לא מאד נדיר
עושים ססטיסטיקה לפי מספר לידות.אפשרןת ללדת תסמונת דאון בכל גיל
רק שבגיל 45 יש פחות לידות
כך שהממוצע עולה
לא בגלל הגיל המבוגר,אלא שבגלל שיש פחות לידות בגיל זה
טעיתעושים ססטיסטיקה לפי מספר לידות.
ככה שזה ממש לא נכון מה שכתבת.
ומדעית מוכח שהסיכון עולה עם הגיל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים