חני כהן :)
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אשמח שתצביעו. תודה מראש.
ואם יש לכם עוד מה לומר, הבמה שלכם...
ואם יש לכם עוד מה לומר, הבמה שלכם...
נערך לאחרונה ב:
אשמח להסברמה אתם אוהבים לאכול?
בשר
גלידה
פיצה
עוגה
אשמח להסבר
כאילו זה ברור שגלידה, לא? אז לא כ"כ הבנתי את הפאנץ...
בשביל הספר שאני רוצה לכתוב.חוץ מזה, מעניין אותי מה תועיל לך החלוקה לפי משתמשי הפורום.
נניח שהרוב פה מעדיפים בדרך כלל הומור על פני מתח או ההפך, ואז?
חשוב לברר מה מעניין את קהל היעד שלך.בשביל הספר שאני רוצה לכתוב.
למה? יש כאן קהל גדול...אבל הפורום הנוכחי לא ממש מגדיר קהל יעד.
מסכימה ממש!לדעתי השילוב הוא מוצלח.
מצחיק שדווקא אני לא קראתי ספרים כאלו...למרות זאת ממשיכים כמו טיפשים לכתוב על יחסי חמות/גיסה/אחות/אמא. נמאס!
אבל אם זה ספר שאת רוצה לכתוב. פשוט תכתבי, אחר כך תקבעי את הז'אנר.אבל כפי שראיתי ממה שאנשים הצביעו מתח ורגש זה שילוב מנצח
יפה. כיוונת לדעת גדולים.וכנראה כוונת המשוררת להכניס כל זאת תחת 'אחר'...
את יודעת לאפיין אותו?למה? יש כאן קהל גדול...
וגם את האלה שהתובנות טמונות בין השורות.העירו לי שצריך להוסיף את הקטגוריה של ספרים שטומנים בין דפיהם תובנות עמוקות.
בעיקר.וגם את האלה שהתובנות טמונות בין השורות.
אם זה ידבר אלייך תאהבי את זה. נקודה למחשבה.למרות זאת ממשיכים כמו טיפשים לכתוב על יחסי חמות/גיסה/אחות/אמא. נמאס!
לדעתי זה דבר גרוע. לכתוב את הספר לפי בקשת הקהל. תכתבי מה שיוצא מתוך הבחירה שלך, והספר יצא הכי טוב שיש (לפי היכולת ובעזרת הבורא).ככה נכתבו כל הספרים המצליחים ביותר.בשביל הספר שאני רוצה לכתוב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים