- הוסף לסימניות
חוץ מהאגודלניסיתי
הם לא נהיים אותו דבר
חוץ מהאגודלניסיתי
הם לא נהיים אותו דבר
הילדים שלי אומרים שהם אוהבים אותי יותר.וכמו שהוא אוהב גם את אבא וגם את אמא.
צריך להיזהר עם זהכשאני אומרת על מישהו שאני אוהבת אותו מאוד אני מוסיפה איזשהו הקשר שיש רק לו, למשל "אין אתה התינוק הכי חמוד שלנו" או "את הכי חרוצה מכל הגדולות
את עצמך יודעת את התשובה?איזה ילד אתם הכי אוהבים ??
לא כדאיאסור לחכות שילד ישאל את השאלה הזו, צריך כבר לפני זה להחדיר לו שאוהבים אותו
ולעצם העניין, אני אומרת להם יום אחד בלי שמישהו שומע שזה סוד... אבל אותך אני הכי אוהבת... וכו' וכו'
ועוד משהו, כשאני אומרת על מישהו שאני אוהבת אותו מאוד אני מוסיפה איזשהו הקשר שיש רק לו, למשל "אין אתה התינוק הכי חמוד שלנו" או "את הכי חרוצה מכל הגדולות
להיפך. בדיוק בגלל שזה נושא מדובר. והילד שומע הרבה כמה אני אוהבת אותו. וכמה אני מודה לה' כל יום על המתנה המיוחדת שקיבלתי מהשם. ואני כל הזמן מנסה להיזכר איזה מצווה ענקית עשיתי פעם שקיבלתי כזה ילד וכו' ..אסור לחכות שילד ישאל את השאלה הזו, צריך כבר לפני זה להחדיר לו שאוהבים אותו
דעתי האישית שאין סודות בבית, לא מדברים עם אף אחד סודות שלא יגלה לאחים, או מאחורי הגב,והסודיות- לא לגלות- זה כדי שלא יתחיל שיח ביניהם
מיד כשנולדת לנו, כ"כ התרגשנו ושמחנו, מיד אימצנו אותך אל ליבנו.מה אתם עונים לילד שהוא בטוח שהוא מאומץ....
יפהמיד כשנולדת לנו, כ"כ התרגשנו ושמחנו, מיד אימצנו אותך אל ליבנו.
והאצבע והאמה והקמיצה והזרתחוץ מהאגודל![]()
הם לא אמורים להיות אותו דברניסיתי
הם לא נהיים אותו דבר
מסננים לו חומרי קריאה...מה אתם עונים לילד שהוא בטוח שהוא מאומץ....
מסכימה איתךהם לא אמורים להיות אותו דבר
כלומר האצבעות כן
ילדים לא
כל ילד הוא ייחודי ומיוחד בדרך שלו
לא הייתי ממליצה לאף הורה לכופף את כל הילדים שלו בשביל שיהיו שווים
גם לא מטפורית
שטויות!!!!!!!!! אמא לא הסכימה לקנות לי אופנים, למה?! כי אני מאומץ והיא לא באמת דואגת לימסננים לו חומרי קריאה...
הוא תולעת ספרים שקורא גם ספרים ישנים?
כי שאני הייתי ילדה היה טראנד של ספרים חרדים על ילדים שגילו פתאום שהם מאומצים,
וחצי ממי שאהב/ה לקרוא היה בטוח שהוא מאומץ.
האלו בספרים היו מוצאים בבית הוכחות וכו'
שאני בטוחה שלאמה אתם עונים לילד שהוא בטוח שהוא מאומץ....
טכנית האצבעות יכולות להשתוות ניסיתי הרגעמסכימה איתך
אבל האצבעות לא נהיות אותו דבר גם כשמכופפים אותן
גם ילדים לא יהיו אותו דבר אפילו אם מכופפים אותם
ונראה לי שהיא הביאה את האצבעות כהוכחה לאהבה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים