גם אני מצטרף להנ"ל...לעטוף בניר כסף
ואז לשרוף על הגאז
נשרף גם מבתוכו
אני גם עשיתי פעם ככהאני מקפיאה את כל החתיכות בשקית מיוחדת
ובשריפת חמץ בעלי שורף את כולן...
זה יכול להתאים לך רק אם יש לך מקום מסודר בפריזר ואת בטוחה שלא תתבלבלי ח"ו)
יש הידור מיוחד דוקא בשריפה.סליחה על הבורות,
למה אי אפשר לזרוק לפח, כשזה עטוף בשקית ניילון?
אני מקפיאה את כל החתיכות בשקית מיוחדת
ובשריפת חמץ בעלי שורף את כולן...
זה יכול להתאים לך רק אם יש לך מקום מסודר בפריזר ואת בטוחה שלא תתבלבלי ח"ו)
ממש לא לכתחילהיש הידור מיוחד דוקא בשריפה.
כמובן שאפשר לזרוק כשהחלה עטופה בצורה מכובדת
(יש סוברים 2 נילונים....)
ממש לא לכתחילה
יש מקור?יש הידור מיוחד דוקא בשריפה.
כמובן שאפשר לזרוק כשהחלה עטופה בצורה מכובדת
(יש סוברים 2 נילונים....)
תודה על התשובה המפורטתמשמנת את האצבעות לפני ההפרשה, לאחר ההפרשה מורחת את החתיכה על האלומניום- שיהיה דק, ושורפת על הגז, נשרף די מהר. בנוגע לעשן בבית-סוגרת את דלתות כל החדרים, מוודאת שיש מעבר אויר בבית ע"י שיש שני חלונות/דלתות פתוחים כשאחד מהם סמוך לכיריים-העשן מתפוגג די מהר, תלוי בעוצמת הרוח.
בימים חמים/קרים במיוחד אני שומרת את ההפרשה במקפיא עד ליום/זמן שמתאים לפתוח את החלונות.
תודה לכל העונים
א - יש לי כיריים חשמליות ולכן אני לא יכולה לשרוף על הגז (נראה לי)
ב - לא נתקלתי במקום מגורי במוקדים לאיסוף חלה
ג - אני לא רוצה לשמור לשריפת חמץ כי אני אופה כמעט כל שבוע (ונצטרך לקנות פריזר מיוחד לחלות)
ד - ניסינו בתוך קופסת שימורים ולהדליק בתוכו אש אבל תכלס זה לא נשרף רק נחרך בצדדים
יש אולי עוד רעיונות?
אולי אפשר לחקות את הרעיון עם קופסת שימוריםלעטוף בניר כסף
ואז לשרוף על הגאז
נשרף גם מבתוכו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ראקל, רוחי ב, SHIRA050 ועוד 22 משתמשים25 //