מידע שימושי מה את נותנת להם בבוקר או- כל כך מתוקים אז למה הם לא מתרכזים?

סליחה שאני אומרת
אבל העולם התקדם מזמן
בשביל לחשוב שאצל הרופאים נמצאת האמת...
וד"ל

בלי חלילה לתפוס שום כיוון קיצוני
רופא ילדים ותיק שראה את התוצאות של ילדים שלא קבלו מוצרי חלב:(
ואת זה הוא אמר לי כתגובה על זה שמשך שנה לא נתתי מוצרי חלב,
(לא ראיתי שיפור לא בנזלת החורפית ולא בדלקות ראות כמו ששכנעו אותי .....
כך שהיה לי קל מאוד לקבל את דבריו, הילדים שלי הרבה יותר בריאים היום)

אני מרגישה על עצמי במערכת העיכול מה קורה כשאני שותה קפה עם חלב רגיל או אוכלת קורנפלקס עם חלב
לא צריך רופא שיגיד את זה
התחלתי להכין לילדים בבוקר מידי פעם לביבות גבינה - אי מכינה את העיסה בלילה ככה שמטגנת להם תוך 2 דקות. מצד אחד מתוק מצד שני לא כזה גרוע כמו בסקויט

רופא ילדים ותיק שראה את התוצאות של ילדים שלא קבלו מוצרי חלב:(
ואת זה הוא אמר לי כתגובה על זה שמשך שנה לא נתתי מוצרי חלב,
(לא ראיתי שיפור לא בנזלת החורפית ולא בדלקות ראות כמו ששכנעו אותי .....
כך שהיה לי קל מאוד לקבל את דבריו, הילדים שלי הרבה יותר בריאים היום)
שמחסירים מוצרי חלב
חובה אבל חובה
להמיר בתחליפי סידן וברזל אחרים!!

שמחסירים מוצרי חלב
חובה אבל חובה
להמיר בתחליפי סידן וברזל אחרים!!
חשוב מאוד, ובהחלט חובה, לוודא שמקבלים מספיק סידן ברזל וחלבונים מהתזונה.
אבל מוצרי חלב הם ממש לא הדרך המוצלחת ביותר, זה סתם פרסומות שנכנסו לנו לראש...
תבדקי כמה סידן וברזל יש בטחינה, שקדיה, חמאת בוטנים... אולי תופתעי.

חשוב מאוד, ובהחלט חובה, לוודא שמקבלים מספיק סידן ברזל וחלבונים מהתזונה.
אבל מוצרי חלב הם ממש לא הדרך המוצלחת ביותר, זה סתם פרסומות שנכנסו לנו לראש...
תבדקי כמה סידן וברזל יש בטחינה, שקדיה, חמאת בוטנים... אולי תופתעי.
ברור!
ראי תגובות קודמות...

שימו לב לא להשתגע מבחינת סוכר...
השבוע שאלתי אמא, למה את לא מביאה פרי לשעת פרי?
התשובה: כי יש בפרות סוכר...

קראתי בעבר, שהחיטה כיום מהונדסת כדי להצליח לגדל את הכמות העצומה שכל העולם צורך, ממילה היא בריאה פחות ומכילה ערכים תזונתיים פחותים,
לעומת זאת הכוסמין אינו מהונדס. אם הביקוש בעולם יגדל, יתחילו להנדס גם את הכוסמין ואז כבר לא יהיה הבדל בין הכוסמין לחיטה...
היום גם הכוסמין מהונדס.
ועם זאת עדיין יש כאלו שהוא יותר טוב להם מקמח חיטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה